Anti-Aging behandelingen bij Beautysalon MOOI Instituut

Anti-Aging behandelingen bij Beautysalon MOOI Instituut

Je voelt je jong en vitaal, maar je spiegelbeeld zegt wat anders. Door ouderdomsvlekken, rimpels en een slappe huid lijk je ouder dan dat jij je eigenlijk voelt. Je zit daardoor letterlijk niet goed in je vel. Veel mensen kiezen daarom voor een anti-aging behandeling. Met verschillende niet-chirurgische technieken kunnen we je huid verjongen en jou weer het stralende uiterlijk geven dat bij je past.

Wat is anti-aging?

Anti-aging betekent letterlijk ‘tegen verouderen’. De anti-aging behandelingen van Beautysalon MOOI Instituut gaan op verschillende manieren huidveroudering tegen. Je huid wordt zichtbaar steviger en rimpels en vlekken verminderen. Zo zie je er na de behandeling direct weer stralender uit.

Huidscan

Bij een eerste afspraak analyseren we je huid met onze huidscan. We stellen dan een persoonlijk advies op voor de behandeling die het beste bij jou past.

Onderhoud van je huid

Natuurlijk wil je deze gezonde huid ook na de behandeling blijven houden. We geven je daarom gedegen advies op maat over de beste manier om jouw huid dagelijks te verzorgen. Met de juiste gezichtsverzorging kun je huidveroudering tegengaan en voorkomen. De anti-aging behandelingen in onze salon geven je zo nu en dan een boost en ondersteunen je bij het onderhouden van je prachtige huid.

Wat zijn rimpels en hoe ontstaan ze?

Rimpels zijn lijnen of groeven in de huid. Ze kunnen dynamisch zijn en weer verdwijnen, bijvoorbeeld als je lacht of fronst. Op den duur kunnen rimpels blijvend worden en dus ook zichtbaar zijn als je je gezicht niet beweegt. Bij het ontstaan van rimpels spelen twee eiwitten een belangrijke rol, namelijk elastine en collageen.

Elastine en collageen

Elastine is een eiwit in je huid en je bindweefsels. De naam geeft het al aan: dit eiwit is belangrijk voor de elasticiteit, oftewel rekbaarheid, van je huid. Wanneer je ouder wordt, heb je minder elastine. De huid wordt daardoor slapper, veert minder goed terug en kan blijvend gaan hangen.

Ongeveer 70% van het bindweefsel in de huid bestaat uit collageen. Dit eiwit is belangrijk voor de elasticiteit (rekbaarheid) en de stevigheid van je huid. Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar collageen. Je krijgt daardoor een slappere huid en rimpels.

Hoe rimpels je dagelijks leven beïnvloeden

We worden allemaal ouder. Huidveroudering hoort daar bij, maar is niet altijd even leuk. Je ziet er ouder uit dan dat je je voelt en dat kan een negatief effect hebben op je zelfvertrouwen. Ook de manier waarop anderen jou zien komt niet meer overeen met de persoon die jij bent.

Permanente fronsrimpels geven je een boze of geïrriteerde uitstraling, terwijl rimpels rondom je mond ervoor kunnen zorgen dat je er moe en/of verdrietig uitziet. Vrienden, collega’s en klanten kunnen daarom anders op jou reageren dan de bedoeling is. Al met al genoeg reden om iets aan die vervelende rimpels te willen doen.

Anti-aging Behandeling: de oplossing voor rimpels

Om van je ontsierende rimpels af te komen, is een goede huidverzorging essentieel. Voor een directe boost kies je voor de anti-aging behandelingen van Beautysalon MOOI Instituut. Je huid wordt zichtbaar strakker en stralender, zonder dat er een operatie aan te pas komt. Bij onze professionals ben je in goede handen.

Hoe gaat onze anti-aging Behandeling in zijn werk?

De huid verjongende behandelingen die wij aanbieden zijn:

  • Bindweefselmassage om je gezichtshuid te verbeteren
  • Legend gefractioneerde radiofrequentie techniek, waarmee we je huid pijnloos egaliseren
  • Zuurstofbehandeling voor een volle en stralende huid
  • Legend Trilipo, waarbij warmte en spierstimulerende pulsen gecombineerd worden om je huid van binnenuit te verbeteren
  • Pollogen Legend Voluderm, waarbij hoog-radiologische golven de diepere huidlagen behandelen
  • Anti-Aging vult het collageengehalte in je huid aan
  • Cold laser voor huidverjonging
  • Ultralift: biostimulatie om de huid te liften
  • Figuurcorrectie door middel van mesotherapie

Waarom is het belangrijk om door een specialist behandeld te worden?

Iedere huid is anders. Wij geven daarom een persoonlijk advies voor huidverzorging en anti-aging behandelingen op basis van jouw huid. Onze professionele beautyspecialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien blijven we continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging. Zo kunnen we jou het beste advies en behandeling op maat geven.

Anti-Aging Behandeling bij Beautysalon MOOI Instituut

Heb jij last van een slappe huid, rimpels en/of ouderdomsvlekken?

Neem dan contact op met Beautysalon MOOI Instituut. Met onze anti-aging Behandelingen hebben we al veel mensen geholpen om weer tevreden te zijn over hun uiterlijk. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar in onze salon in Zevenbergen. Bel ons dus vandaag nog via telefoonnummer 0168-852 098 en geniet binnenkort weer van een stralende jonge huid!

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
We maken gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down