arrow_drop_up arrow_drop_down

bindweefselmassage

TOP  4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

Wij verzorgen meer dan 1000 behandelingen per jaar

GEEF JE BEAUTY EEN BOOST

Hoe werkt het?

Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid. Bindweefsel verbindt en ondersteunt je organen, gewrichten en spieren. Daarnaast beschermt het tegen infecties, reguleert het je warmtehuishouding en zorgt het voor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Goed zorgen voor je bindweefsel is zodoende goed zorgen voor je lichaam en met name je huid!


Tijdens een bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt je huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Ofwel, je huid komt weer tot leven!

Bindweefselmassage

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor een optimaal resultaat heb je tussen de zes en de twaalf behandelingen in kuurverband nodig. 

 

De bindweefselmassage laat zich heel goed combineren met de Ultralift biostimulatie, een Craith Lab Zuurstofbehandeling of de Cryo-T spray. Wil je weten wat voor jouw huid het best werkt? Maak een afspraak voor een gratis huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

Wil je weten wat voor jouw huid het best werkt?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Romy, Maaike en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct een bindweefselmassage inplannen?

We maken gebruik van cookies