arrow_drop_up arrow_drop_down
huidverjonging

PIGMENTVLEKKEN verwijderen

Ga voor een stralende huid zonder pigmentvlekken

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Pigmentvlekken, niet schadelijk, wel heel vervelend. Je gezicht heeft een onregelmatige teint door al die bruine vlekjes. Gelukkig kunnen we bij MOOI Instituut pigmentvlekken goed verwijderen en behandelen en behoren pigmentvlekken tot het verleden!

 

Weer een egale en stralende huid zonder pigmentvlekken

Elke huid bevat in meer of mindere mate pigment. Pigment is de kleurstof die voor het bruine kleurtje zorgt na het zonnebaden. Tevens beschermt pigment je huid tegen uv-straling. Echter, door een te intense blootstelling aan de zon kan je huid beschadigen. Hierdoor raken de pigmentcellen in je huid ontregeld en ontstaan er donkere vlekken op je huid: pigmentvlekken. Daarnaast kunnen pigmentvlekken ontstaan door medicijngebruik, stress, na wondjes, acne, huidirritatie en een verstoorde hormoonhuishouding.

 

We kunnen je huid met pigmentvlekken op verschillende manieren behandelen. Zo kunnen we pigmentvlekken verwijderen door middel van een laserbehandeling. De laser geeft een explosie van licht in het te behandelen gebied. Hierdoor wordt als het ware het pigment opgedeeld in heel veel kleine stukjes pigment die het lichaam zelf weer afvoert. Zo verdwijnen pigmentvlekken en heb jij weer die egale en stralende huid!
 

Uiteraard geven wij je voor aanvang van de behandeling advies over de beste behandelmethode voor het verwijderen van pigmentvlekken.

WAT KUN JE ZELF TEGEN PIGMENTVLEKKEN DOEN

Pigmentvlekken ontstaan voor het grootste gedeelte door blootstelling aan de zon. En ook al zijn deze bruine vlekjes op je huid ongevaarlijk, het geeft wel aan dat je te lang in de zon bent geweest.

Om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen,

is het daarom goed om intensief zonnen zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast kun je het beste, zowel in de zomer als in de winter, je huid insmeren met een uv-beschermer met factor 50.

DE 5 VOORDELEN VAN ONZE PIGMENTVLEKKEN BEHANDELING


  • Egalere huid
  • Vermindert vlekkerigheid
  • Geeft een frisse uitstraling
  • Geeft een egale teint
  • Gladde, gelijkmatige huid

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Gemiddeld heb je 3-5 behandelingen eens in de 3 weken nodig om weer een egale en stralende huid te hebben.


Na de behandeling

Het kan gebeuren dat het behandelde gebied in eerste instantie iets verergert, je huid kan extra gevoelig en rood zijn, gezwollen of soms zelfs wat branderig aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 1 tot 2 dagen. Direct na de behandeling kun je gewoon weer je dagelijkse dingen gaan doen, wel moet je er rekening mee houden dat de behandelde huis nog heel gevoelig is. Ga daarom de eerste 4 weken niet in de zon zitten en smeer je goed in met een zonnebrandcrème met een hoge SPF.


Verwijderen in het najaar

Pigmentvlekken kun je het best laten verwijderen in het najaar en in de winter. Je mag tijdens een behandeling tegen pigmentvlekken namelijk geen zongebruinde huid hebben.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Pigmentvlekken behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies