Gezichtsbehandelingen

Legend voluderm

Voor een natuurlijk filler effect, een natuurlijke boost van binnenuit!

Rimpels, verslappingen en littekens: de een draagt ze met verve, de ander heeft er geen moeite mee. Beiden zijn oké. Behoor je tot de laatste categorie en wil je je huid problemen verhelpen zonder operatieve ingrepen? Dan is de Trilipo Voluderm iets voor jou.

Deze behandeling zetten we vaak in bij een verslapte kaaklijn, frons rimpel, littekens, op het decolleté, bij verslapte oogleden en lijnen rond de ogen en de mond.

Wat doet de Voluderm?

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en minimale hersteltijd. We maken gecontroleerde wondjes in de huid (met minuscule en steriele naaldjes).

De huid gaat de herstel fase in en maakt daarbij collageen, elastine en hyaluronzuur aan. De huid gaat direct in een genezingsproces. Hierbij wordt er geen littekenweefsel aangemaakt maar huidige collageen type 1 en 3 (vul en steun collageen)
De behandeling wordt als intensief, maar pijnloos ervaren.

De voordelen van de Legend Voluderm

Hoe verloopt een Voluderm behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must. Daarom reinigen we jouw huid met alleen de beste producten afgestemd op jouw huidconditie, voordat we de behandeling starten.
 
Afhankelijk van de te behandelen indicatie, wordt nu de celvernieuwing gestimuleerd door onze bindweefsel- buccal massage. De huid krijgt een enorme boost, omdat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en er hierdoor veel zuurstof vrijkomt in de huid. Dit om de resultaten te maximaliseren.
 
We werken hygiënisch en plaatsen een steriel verpakte behandel kopstuk op de Voluderm handstuk.
Met behulp van dit (medische) handstuk worden er radiologische golven afgegeven in de diepere huidlagen. Deze pulsen + de warmte maken microkanalen in de huid waarbij de warmte wordt afgegeven in de diepere lagen van de huid. Dit zorgt voor directe huid (collageen) verstrakking. Een bijkomend voordeel is dat tijdens de behandeling het natuurlijk herstel proces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor er nieuw collageen wordt aangemaakt. Dit proces neemt gemiddeld 3-4 maanden in beslag.
 
De huid is steviger en voller en de huid teint egale, frisser en stralender. Kortom, een mooi en zichtbaar resultaat.

Veelgestelde vragen over de Legend Voluderm behandeling

We adviseren een kuur van 3-6 behandelingen voor optimale resultaten. Afhankelijk van de indicatie kan dit aangepast worden.

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert, moet er minimaal 2-3 weken tussen elke sessie zitten.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling! Een gezonde huid die reeds voorbereid is met onze Labareau, Mesoesthetic of QMS producten, zal nog betere resultaten boeken.

Het gevoel dat je tijdens de behandeling ervaart
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm aanvoelen. Dit gevoel neemt na enkele uren weer af. Na de behandeling ontvang je producten om het herstel te bevorderen.

Bij botox & fillers kan de Voluderm probleemloos worden toegepast na 14 dagen. En goed om te weten: als jouw huid goed gehydrateerd is, zal je de resultaten van botox en fillers verlengen.

De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weer weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood of zelfs wat gezwollen blijven. Belangrijk is om niet te koelen met ijs, maar indien gewenst met koude compressen.

De Voluderm kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoelige. En dit het hele jaar door. Bepaalde auto-immuunziekten en zwangerschap is een contra indicatie. Voluderm is ook geliefd bij de mannen. We passen de sterkte van de producten en intensiteit van de behandeling aan, al naar gelang jouw huidconditie.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Als huidspecialistes, huidtherapeuten, hormoontherapeut en OERsterk leefstijlcoach werken we op een holistische, integere en veilige manier. Van binnen naar buiten. Met onze ruime kennis, meer dan 20 jaar ervaring en daarbij de gecertificeerde, onderbouwde en ruimschoots bewezen werking van onze producten en diensten, kunnen wij goed inschatten wat jouw huid nodig heeft. Geen onnodige operatieve ingrepen, geen botox, of chemisch opvullen. Maar gezond, gecontroleerd en gedoseerd behandelen en onderhouden met resultaat!

Prijzen gelaat

Prijzen gelaat, hals en decollete

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!