Minder rimpels en fijnere poriën, ook jou gaat dat lukken met mijn tips!

Minder rimpels en fijnere poriën, ook jou gaat dat lukken met mijn tips!

Hoe je het ook wendt of keert, iedereen krijgt door de jaren heen rimpels. Je huid veroudert  en dit proces tegenhouden kan niet, maar vertragen kan gelukkig wel. Natuurlijk helpt een regelmatig bezoek aan onze salon, maar je hebt ook zelf wel degelijk invloed op de vorming van rimpels. Met onderstaande tips kun je het huidverouderingsproces vertragen en wist je dat dat ook nog eens super easy kan zijn?!

Reinig je huid goed om huidveroudering te vertragen

Om de vorming van nieuwe rimpels te voorkomen is het van groot belang om twee maal per dag de huid te reinigen met een op jouw huid afgestemd reinigingsmiddel. Zoals je in deze blog kunt lezen  zorgt reinigen met de juiste middelen ervoor dat vuil, zoals afvalstoffen, talg, transpiratie en vrije radicalen van je huid verwijderd worden. Doe je dit niet, dan kan je huid geïrriteerd raken, kunnen er onzuiverheden ontstaan, worden poriën grover en kunnen er sneller rimpels ontstaan. Tevens kunnen verzorgende producten minder goed worden opgenomen.

Gebruik iedere dag een SPF

Nu de meeste zonnige dagen achter ons liggen, smeer je misschien niet meer elke dag SPF. Moet je iedere dag SPF smeren, ondanks dat er geen zonnetje te bekennen is? Er is maar één juist antwoord: JA!
Ook als de zon niet te zien is bereiken 50% van de UV stralen alsnog je huid. Deze UV stralen dringen diep door in de huid en beschadigen de levende huidcellen. Het DNA en collageen wordt beschadigd en je huid zal hierdoor zijn stevigheid verliezen. Waardoor rimpels en verslapping van de huid zichtbaar worden. Smeer dus, ook in de herfst en winter, je huid dagelijks in met een SPF. Zo voorkom je vroegtijdige veroudering zoals rimpels, huiverslapping en pigmentvlekjes.

Versterk je huidbarrière

Naast een SPF gebruiken om de UV stralen tegen te gaan, is het tevens van groot belang om een verzorgingsproduct te gebruiken welke je huidbarrière versterkt. In de winter loopt je huid namelijk snel schade op door de vele temperatuurswisselingen, vrije radicalen, droge lucht van de verwarming of van de wind.

Zelf zijn wij fan van de huidverzoringsproducten van Craith Lab. Een nieuw innovatief, maar ook zeker betaalbaar merk welke zorgt voor de versterking van de huidbarrière. Nu denk je misschien dat je hiervoor een kast vol verzorgingsproducten nodig hebt, maar niets is minder waar. Het is een compacte easy anti-aging lijn welke precies doet wat hij beloofd; je huid verzorgen, ontgiften en beschermen. Deze Craith Lab Black Line is bewezen effectief tegen rimpels en vermindert grove poriën.

Minder rimpels door het slikken van de juiste supplementen

Naast het gebruik van krachtvolle reinigings- en verzorgingsproducten is het ook van groot belang om je huid van binnenuit te ondersteunen. Je huid staat namelijk niet vooraan in het rijtje met de te verdelen vitamines en mineralen welke je lichaam binnen krijgt uit voeding. Je organen gaan namelijk altijd voor bij de verdeling van de belangrijkste voedingsstoffen. Dit is heel logisch, aangezien deze vitale organen ervoor zorgen dat je in leven blijft. Wij zijn ervan overtuigd dat als je goed voor je lichaam zorgt met de juiste voeding, je huid daar ook zeker profijt van heeft. Het is echter wel lastig om alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen uit alleen voeding. Daarom adviseren wij naast het eten van gezonde voeding, je huid met het gebruik van supplementen (welke zorgen voor de aanvulling van deze essentiële vitamines en mineralen) een extra boost te geven. In deze blog kun je lezen welke vitamines echte beautyvitamines zijn welke je huid en haren laten stralen. Daarnaast kun je in deze blog lezen waarom je suiker beter kunt elimineren voor een jonge en stralende huid.

Wil jij minder rimpels? Wij helpen je graag. Klik op deze link voor een persoonlijk advies en wij nemen z.s.m. contact met je op!
Wij helpen je graag de mooiste versie van jezelf te worden!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
We maken gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down