Behandeling tegen rimpels: dit moet je weten!

Behandeling tegen rimpels: dit moet je weten!

Heb je last van rimpels in je gezicht en wil je deze laten behandelen? Beautysalon MOOI Instituut is gespecialiseerd in het behandelen van rimpels.

Een van de eerste kenmerken van ouderdom is het ontstaan van rimpels. Bij de een gebeurt dit eerder bij de ander. Ben je hier onzeker over, dan kan het overwegen van een behandeling tegen rimpels een prettige uitkomst bieden. De meeste behandelingen zijn snel uit te voeren en door een behandelplan op maat weet je te allen tijde precies waar je aan toe bent.

Wat zijn rimpels

Rimpels zijn niets meer dan vouwen in jouw huidoppervlak. Ze kunnen ontstaan als je fronst of met je ogen knijpt als de zon fel schijnt. Is er sprake van een blijvende rimpel, die je dagelijks ziet, dan is een tekort aan hyaluronzuur, elastine en collageen de oorzaak.

Hoe ouder je wordt, des te meer deze stoffen afnemen. Met als gevolg dat je huid minder glad aanvoelt en rimpelig wordt. Het collageen zorgt ervoor dat je huid stevig blijft, elastine maakt de elasticiteit van het weefsel mogelijk en hyaluronzuur bindt vocht aan zich. Al met al drie stoffen die van groot belang zijn om je huid jeugdig en stralend te houden.

Waar kunnen rimpels zoal ontstaan?

Of je nu een fronsrimpelrimpels bij je bovenlip, rimpels onder je ogen of rimpels op je voorhoofd hebt, in alle gevallen kun je de rimpels als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Vandaag de dag bestaan er verschillende soorten behandelingen. Elke behandeling kent zijn eigen voordelen en nadelen, maar er is altijd een passende behandeling te bedenken.

Mesotherapie en bindweefsel massage

Ga de strijd aan met een doffe en slappe huid en kies voor mesotherapie. Tijdens het uitvoeren van deze behandeling worden geen naalden gebruikt en het wordt dan ook gezien als een prettig alternatief voor injectables. De cellen worden grondig schoongemaakt door de onschadelijke en korte elektro-impulsjes. Je stimuleert de verjonging van de huid en kunt bijvoorbeeld onzuiverheden aanpakken en rimpels in je gezicht onder handen nemen.

Een iets wat pijnlijkere behandeling is een bindweefselmassage. Dit kan op zowel korte termijn als lange termijn positief uitpakken. In de meeste gevallen ga je voor meerdere behandelingen en tijdens iedere behandeling wordt je huid stevig gemasseerd. Door de diepe massagetechnieken krijgt je middelste huidlaag een flinke oppepper. Je huid kan een beetje beurs voelen, maar je kunt al snel een stralende en gladde huid verwachten.

Pijnloze en innovatieve Legend behandeling

Heb je al eens gehoord van Legend+? Dit is een revolutionair concept waarmee huidverbetering wordt gestimuleerd. De behandeling is pijnloos en je profiteert van een minimale hersteltijd. De technologieën Legend TriPollar, Voluderm HE en Legend TriFractional worden toegepast en is een prettig alternatief voor Radiofrequentie, Fractionele Skin Resurfacing en Microneedling. Wat de beste technologie in jouw situatie is, kan je het beste worden verteld tijdens een persoonlijk gesprek.

Overige behandelingen

Tijdens ultratone en medische peelings dringen de golfvormen diep door je huid. Hierdoor kunnen de golven spieren, bindweefsel, vetweefsel, spiermassa, lymfecirculatie en bloedcirculatie aanpakken. Jouw huid wordt verbeterd, doordat je gezichtsspieren door de behandeling worden getraind. Hierdoor krijgen je spieren de best mogelijke spanning en je verslapte huid krijgt een flinke oppepper, met als resultaat dat je een jeugdige uitstraling hebt!

Wat de beste behandeling in jouw situatie is, krijg je te horen tijdens een persoonlijk gesprek. De specialisten uit het team van Trends & Lifestyle kunnen tijdens dit gesprek jouw huid optimaal analyseren. Zodoende je weet direct welk behandelplan er nodig is om de door jou gewenste resultaten te kunnen behalen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down