arrow_drop_up arrow_drop_down
wenkbrauwen verven

BYE BYE WIMPEREXTENSIONS

LAAT JE EIGEN WIMPERS LIFTEN!!

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Bij MOOI INSTITUUT houden we van de natuurlijke uitstraling!  Bij Volume Lashlift draait het allemaal om je eigen wimpers.  Door ze op te liften en te krullen, zien ze er veel langer uit.


VOLUME WIMPERLIFT

Lange wimpers zonder wimperextensions.  Bij Volume Lash Lifting draait het allemaal om je eigen wimpers, die worden gelift met siliconen pads.  Ze worden niet langer, maar het lijkt erop dat ze dat wel doen. Kortom: vanaf nu heb je geen wimperextensions meer nodig voor een eyecatching look.  Het ziet er veel natuurlijker uit en is minder gedoe.
Het resultaat is tot acht weken zichtbaar. Met mascara is het effect echt geweldig.  Het valse wimper-effect, maar helemaal van jezelf.
 De behandeling duurt 45 tot 60 minuten.

wimperlifting

DE VOORDELEN VAN DE VOLUME LASH LIFT

 1. Het resultaat blijft ca.  8 weken
 2. Je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken
 3. Wimperextentions zijn overbodig
 4. Het geeft een natuurlijke uitstraling
 5. Tast de natuurlijke wimpers niet aan
 6. Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen



Schoonheidsspecialist

HET RESULTAAT

Het resultaat hangt af van je natuurlijke wimpers.  Zeker als je lange wimpers hebt die recht vooruit staan, zie je een enorm verschil na de wimperlift.  Als je erg korte wimpers hebt, zal het resultaat minder ingrijpend zijn.  Ook als je erg stijve wimpers hebt, worden ze minder gelift.

  € 59 ,-

  Wimperlift & kleuren

  JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

  Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


  We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


  Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

  AFSPRAAK MAKEN VOOR JOUW WIMPERLIFT BEHANDELING

                                         

  Vragenlijst wimperlift

  Hoe lang zal ik genieten van mijn Lash FX wimperlift?

  Gemiddeld blijft het resultaat van onze Volume Lash Lift behandeling 6 weken zichtbaar. Dit hangt af van je groeicyclus.
  Als je een langzame groeicyclus hebt, kan het resultaat tot wel 8 weken zichtbaar blijven.

  Is een Lash FX wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?

  Het antwoord is nee. Alle stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus volume lash lifting gevolgd. De behandeling wordt daarom alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Bovendien bevatten Lash FX-producten ingrediënten die de wimpers niet beschadigen en juist optimaal voeden en hydrateren.

  Voor wie is de Lash FX wimperlift bedoeld?

  Voor iedereen die verlangt naar mooi gelift wimpers. Man of vrouw, korte of lange wimpers en steile of ‘gekrulde’ wimpers. Volume Lash Lifting is een prima alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen.

  Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperbehandeling ondergaan?

  Een Lash FX lash lift is alleen mogelijk als je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst ons wimperserum te gebruiken. Zo krijg je je wimpers weer mooi & gezond. Om dit te doen, kunt je het Refectocil Advanced-serum of Mrs.Highbrow WonderBrow gebruiken.

  Na hoeveel weken kan ik een nieuwe wimperlift krijgen?

  Na 8 weken kun je bij MOOI INSTITUUT terecht voor een nieuwe wimperlift.

  Ik kan niet tegen wimperextensions. Kan ik een wimperbehandeling krijgen?

  Dat is zeker mogelijk. Het is overigens niet uitgesloten dat er een ander onderdeel is waar je ook gevoelig voor zou kunnen zijn.

  Kan ik direct na de behandeling make-up dragen?

  We raden aan om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

  Kan ik direct na de behandeling sporten of douchen?

  Nee, de wimpers moeten de eerste 24 uur droog blijven. We raden ook aan om geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna te gaan (48 uur).

  Kan ik mijn ogen schoonmaken met een make-up reiniger?

  Na 48 uur mag je elke reiniger gebruiken. Wel raden we een olievrije remover aan.

  Ik gebruik castorolie, een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit gecombineerd worden met de wimperlift?

  Ja dat is mogelijk. Vooral het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer geniet van de wimperlift. Wij raden aan om 2 dagen voor de behandeling te stoppen en uw product 2 dagen na de behandeling weer te gebruiken.

  Ik heb erg steile wimpers en daarom kan ik geen wimperextensions laten zetten.

  Het is het beste om eerst de wimperlift te laten zetten en daarna extensions te nemen. Ideale oplossing!

  Ik ben zwanger. Is volume wimperlifting mogelijk?

  De producten zijn niet getest bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift door je hormonen minder goed wordt geaccepteerd. Als er een reactie is, is het niet mogelijk om er medicijnen voor te nemen - het is logisch om hiermee rekening te houden.

  Ik heb hooikoorts. Is een wimperbehandeling verstandig?

  De wimpers moeten de eerste 24 uur droog blijven en het is ook niet bevorderlijk om in je te wrijven. Overleg met je specialist hierover en of dit invloed kan hebben op het resultaat van de wimperlift.

  Op dit moment krijg ik chemotherapie en / of bestraling. Ik wil een wimperbehandeling; is dat mogelijk?

  Ons advies is om dit met de behandelde arts te bespreken.

  Ik heb irritatie na de wimperbehandeling. Wat nu te doen?

  Mogelijk kun je niet tegen niet een onderdeel van het product. Geen paniek! Koop anti-histaminetabletten bij de apotheek. Een koude, vochtige doek helpt dan de jeuk te voorkomen. Na een paar dagen is de irritatie verdwenen. Het is mogelijk om voorafgaand aan je behandeling een test uit te voeren. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor de wimperlift. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

                                     
  We maken gebruik van cookies