Schoonheidsspecialist

MOOI INSTITUUT – ZEVENBERGEN

Team foto Mooiinstituut

Deel deze vacature

Introductie.

Goeie vraag. Wij zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!

MOOI INSTITUUT is een ambitieuze kliniek in Zevenbergen waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen methodieken op het gebied van huidverbetering.

Gedreven, super enthousiast en soms een tikkeltje (te) gek van ons vak: zo zou je ons in een notendop kunnen omschrijven. Samen vormen we een oersterk en deskundig team, het team bestaat uit getalenteerde en hoogwaardige schoonheidsspecialisten, een huidtherapeut en hormoontherapeut / Oersterk coach die met elkaar een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Haal eruit wat erin zit!

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. De vraag is alleen: hoe haal je er eruit wat erin zit zónder radicaal in te grijpen? Wij zijn ervan overtuigd dat botox en fillers helemaal niet nodig zijn. Onze beautybehandelingen zijn puur natuur en bewezen effectief, helemaal in combinatie met een gezonde levensstijl en een verantwoord voedingspatroon. Dat laatste is een belangrijke toevoeging, want schoonheid komt nog steeds voor een groot deel van binnenuit. Vandaar dat wij altijd naar het totaalplaatje kijken: beauty, health én lifestyle. 

‘Zeg, weet je wel hoe mooi je bent?’

Ieder mens is uniek, waardoor er niet zoiets bestaat als een kant-en-klaar schoonheidsrecept. Dat klinkt minder erg dan het is, want wij geloven tegelijk dat iedereen er mooi en stralend uit kan zien.  Kwestie van de juiste mix en match vinden. En laat dat nou precies onze kracht zijn. Kan niet bestaat bij ons niet. Waar een wil is, is een weg en samen zullen we die vinden.

Wat bieden wij jou

Een conform salaris

Vast dienstverband

24 uur p.w.

Snelgroeiend en enthousiast team

Benodigde skillls.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het geven van huid-, haar- en lichaamsverbeterende behandelingen en adviezen, welke jij na een interne opleiding en training zelfstandig zult verzorgen en sturend in bent. Dit is een proces wat nooit af is, dynamisch is, net zoals de werking van onze huid en ons lichaam. Een mens is altijd in beweging, in ontwikkeling, zo is dat met vakkennis en persoonlijke ontwikkeling ook. Dat weet je en dat voelt voor jou als tweede natuur.

Jij vertaalt de wensen van de klant in resultaten en deelt dit met het hele team. Doen, ontwikkelen en samen groeien! Onze nieuwe specialiste draagt de visie van MOOI Instituut verder uit.
Jouw kwaliteiten, passie en inzet moet aansluiten bij onze missie en visie. Hoe kun jij helpen onze klanten nog mooier te maken?
Weet jij wat onze missie is en past deze bij jou?

In de rol van Schoonheidsspecialist voer je huidverbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op.

De behandelingen die je onder andere zult gaan uitvoeren zijn professionele huidscan, jetpeel, laserontharen, peelings, Mesotherapie behandelingen tegen haaruitval, Buccal en bindweefselmassages, microneedling behandelingen, Greentoch bodymassage en anti-aging behandelingen. Daarnaast is het jouw taak om de klant optimaal te begeleiden en informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van MOOI Instituut.

Solliciteer direct

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij de wereld een stuk mooier, bewuster en gezonder maken?
En wil je je graag als mens ontwikkelen in een gezond groeiende jonge organisatie?

Of neem hier direct contact op

Andere vacatures

Binnenkort

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!