arrow_drop_up arrow_drop_down
dun haar voller maken

Volle haardos

Reken af met de onzekerheid over je haaruitval

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Zit je met je handen in het haar?

Wij steken ze graag voor je uit de mouwen

‘Pam, je haar danst!’ We kennen allemaal de commercial waarin een goede shampoobeurt het waanzinnige verschil maakt. Helaas is het niet altijd zo simpel. Stress, hormonale disbalans of een verkeerd voedingspatroon kunnen zorgen voor dunner wordend en slap uitziend haar. En wat je ook probeert, niets geeft je die dansende lokken zoals Pam.


Super vervelend, want je haar is naast je sprankelende persoonlijkheid toch een beetje je visitekaartje. Maar voordat je naar de schaar grijpt: wij hebben diverse behandelingen, waarmee we de oorzaak aan kunnen pakken en de schade kunnen herstellen.


Hieronder lees je onze opties. Kom je er niet helemaal in uit? Bel of mail ons dan gewoon! Wij denken graag met je mee.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Maak kennis met onze haar-behandelingen

Uiteraard gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van de haaruitval en kijken we met welke methode we het geleden haarverlies kunnen herstellen en verder haarverlies kunnen voorkomen. 


Op dit moment hebben wij verschillende behandelingen om verdere haaruitval tegen te gaan en de schade van extreem haarverlies te herstellen.

Haarverlies herstellen

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, kun je extreem haarverlies wel degelijk herstellen. Met dank aan de mesotherapie; een therapie die door middel van pijnloze injecties het tekort aan bouwstoffen rechtstreeks in het haarzakje vult en de bloedcirculatie stimuleert. Zo word je natuurlijk haargroei weer hersteld en krijg je weer de gewenste, volle(re) bos haar.

voller haar man

Dit moet je weten over de  behandeling 

tegen verder haarverlies

Onderstaand lichten wij graag de behandelingen om verdere haaruitval te voorkomen kort toe:

huidverjonging

Detox-

behandeling

voor het haar

Bij de detoxbehandeling voor het haar wordt de hoofdhuid en het haar diepgaand gereinigd waardoor de klachten verminderen en verdwijnen.


ontspannen leefstijl

Hormonaal en 

leefstijladvies


Haaruitval wordt vaak veroorzaakt door hormonale disbalans of een slechte leefstijl, maar voedsel intolerantie kan een oorzaak zijn. 

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl.

healthy food

Voedings-
supplementen


Haaruitval gaat vaak gepaard met vitaminetekort. Door middel van voedings-supplementen kunnen we deze tekorten aanvullen.


haarproblemen

Haargroei-

stimulerende 
massage

Een haargroeistimulerende massage zorgt voor de juiste doorbloeding waardoor de haargroei wordt versneld. Hulp nodig met kiezen?

Vul de intake hieronder in (duurt 3 minuten)
 Je ontvangt dan binnen 24 uur advies op maat van ons. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call met je in.

Meer informatie over onze behandelingen tegen haaruitval of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.
haarproblemen

Evalueren en bijsturen

Het is belangrijk om te kijken naar de resultaten bij de stappen welke we maken. Indien nodig kunnen we de behandeling bijstellen. Daarom plannen we regelmatig een evaluatiegesprek in en maken we tussentijds foto's. Om jou als team zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar wat je wilt bereiken, is het belangrijk dat je jouw wensen duidelijk aan ons voorlegt.


Onze behandeling is niet alleen gericht op de buitenkant, maar ook van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie volle haardos is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een behandeling tegen haaruitval

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je haar meer glanst. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.

gezond en 

glanzend haar

Je haar glanst en ziet er gezond uit. Weg met futloos en dun haar wat je met geen mogelijkheid in model kan krijgen.

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een gezondere en glanzende haardos.

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

MOOI Instituut is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

behandeling tegen haarverlies inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en België die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies