arrow_drop_up arrow_drop_down
anti age

ULTRALIFT® BEHANDELING

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

FITNESS VOOR JE GEZICHT

Hoe werkt het?

De Ultralift® imiteert en stimuleert lichaamseigen processen door middel van kleine plakkertjes, die bio-elektrische signalen afgeven. Deze signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt er uiteindelijk voor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Daarnaast maakt de Ultralift® gebruik van een lage pulserende microstroom die de vernieuwing van cellen versnelt en de productie van collageen en elastine verhoogt. Als finishing touch brengt de 3MHZ Ultrasound de huid van binnenuit tot rust met behulp van geluidsgolven, waardoor de huid zich op een diep niveau kan herstellen.


Het fijne aan de Ultralift® behandeling is dat het programma kan worden aangepast op huidskleur, huidtype en de vorm van het gezicht. De resultaten zijn verbluffend, maar zien is nog altijd geloven dus kom het vooral zelf ervaren.
Ultralift behandeling

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een kuur bestaat uit tien tot twaalf behandelingen, bij voorkeur twee keer per week. Uiteraard bepaalt de conditie van je huid in combinatie met de supplementen en je leefstijl het resultaat.

Benieuwd of de Ultralift® iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?


Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.


Direct jouw Ultralift behandelingBehandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies