Een natuurlijke verjonging met de TeslaMed

Waarom de TeslaMed?

De TeslaMed kent 3 fases

In de eerste fase wordt de huid voorbereidmet de gepatenteerde Ionflux = nanodermabrasie. Deze geeft milde maar zeer effectieve exfoliatie en maakt de huid egaler en porie structuur verfijnen. De doorbloeding wordt gestimuleerd geeft daardoor mooie egale teint, een antioxidanten werking, versterkt de huidbarriere.

In plaats van de pappilaire collageen en elastine vezels verstrakt hij de reticulaire vezels (zowel collageen type 1 als type 3 collageen). Dit resulteert in een directe verstrakking van de huid.

Fase 2
Door middel van de ontspannen electroporatie techniek, worden werkstoffen dieper de huid gebracht.

Fase 3
En in de afsluitende 3e fase zetten we de spierstimulatie techniek in. Dit zorgt voor ervoor dat je spieren verjongen met als resultaat meer lifting, tonus en massa in het gezicht dat weer voller en gladder wordt.

De TeslaMed kan ook eenmalig worden gedaan als boost voor een feestje, bruiloft etc.

huidverjonging - intake gesprek - uitleg

Je kan nu een kennismakingsbehandeling voor slechts €249,- +huidscan t.w.v. €85,- (i.p.v. €299,-).

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze behandeling zullen wij jou voorzien van specialistisch advies op maat die past bij jouw situatie. Om gebruik te maken van onze korting dien je bovenstaand aanvraagformulier in te vullen.

Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.4# - MOOI Instituut

Waarom MOOI INSTITUUT?
Ons totaalconcept is gericht op natuurlijke schoonheid van binnenuit en van buitenaf.

Meten en weten
De problemen worden bij de wortel geanalyseerd. Daarvoor wordt middels een genetische test je DNA onderzocht. En brengen we de conditie van je huid, op dit moment, in beeld met behulp van een professionele huid en hormoonanalyse.

Team van experts
Onze orthomoleculaire huid-en hormoon experts hebben meer dan 20 jaar ervaring. Zij vertalen de resultaten van het DNA onderzoek en de huidanalyse naar een toepasbaar product- behandel en leefstijl plan. Dit is jouw persoonlijke en op maat verkregen startpunt om gegarandeerd resultaat te behalen en te houden in jou drukke leven.

Natuurlijke en holistische werkwijze

Het startpunt is de huid- en hormoonanalye. In een luxe, professionele en vertrouwde omgeving behandelen we de huid- haar en het lichaam gecontroleerd en gedoseerd, met langdurig resultaat. Je weet wat je voor de rest van je leven moet doen om er MOOI uit te blijven zien, je gezond te voelen en te genieten van het MOOIE leven!

Waarvoor werkt de Tesla Med?

  • Gezichtsspieren verjongen en ontspannen
  • Het gelaat krijgt haar oorspronkelijke jeugdige vorm terug
  • Oogleden worden gelift, mondhoeken krullen weer op en de hals spant weer aan.
  • Wangen worden gelift
  • Dubbele kin vermindert
  • De aanpak van huidverslapping, lokaal vet en cellulite, armen, benen, love-handles, billen en borsten.
  • Het stimuleren van haargroei.
  • De behandeling van pigment, striae en acne.

Wat anderen over ons zeggen...

Dit had ik veel eerder moeten weten!
Al jaren worstel ik met mijn huid, alles geprobeerd qua producten & behandelingen. Constant frustratie & teleurstellingen. Nu in precies weet wat de oorzaak en de oplossing is, zie ik een enorme verbetering. Eindelijk resultaat!!!
Kathy
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duidelijk wat wel en niet werkt
Het is nu allemaal zo simpel geworden! Ik weet mijn problemen en wat ik er aan moet doen. En vooral ook wat totaal geen zin heeft, scheelt mij enorm veel frustratie en geld. Zo blij mee en het resultaat!!! Thanx…
Carola van Wissen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
G-E-W-E-L-D-I-G
In een woord: G-E-W-E-L-D-I-G… zo veel informatie gekregen over hoe mijn lichaam werkt en praktische adviezen wat ik zou kunnen doen. Puzzelstukjes vielen in elkaar en wat een resultaat!!! Mijn persoonlijke huiswerk voor voor een stralende huid.
Babette van N.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wouw wat een verschil
Ruim een jaar geleden heb ik de Skin DNA test gedaan. En nadat ik het rapport kreeg hoorde ik ook welke producten ik dan het beste kon gebruiken. Niet op merk maar echt op ingredienten die bij mijn DNA passen. Geweldig. Langzaamaan ben ik overgeschakelt met eerst een supplement toevoegen, daarna nog een supplement en toen de cremes op waren ook cremes aangeschaft die beter bij mijn huid DNA passen. Wouw wat een verschil. Mijn gezicht ziet er frisser, jonger en gezonder (minder vermoeid) uit.
Anne Niemeijer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veelgestelde vragen over Tesla Med

Voor een mooi en langdurig resultaat adviseren we een serie van zes tot 10 behandelingen en een onderhoudsbehandeling iedere twee of maximaal drie maanden.

Ja, in de ontwikkeling TeslaMed zijn veiligheid en comfort expliciet meegenomen. Verschillende functies in het apparaat garanderen veilig en comfortabel gebruik, zo werkt het apparaat met temperaturen tot maximaal 45°C en wordt er ozon direct op de huid geproduceerd om bacteriële infecties te voorkomen..

De TeslaMed kent weinig tot geen bijwerkingen moeten hebben en is de hersteltijd na een behandeling minimaal (tot enkele uren na behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen op het behandelde huidoppervlak)

De duur van een behandeling hangt af van het doel van de behandeling en de grootte van het te behandelen huidoppervlak. Tijdens je intake kunnen we hier specifiekere indicatie over geven.

Alhoewel het afhankelijk is van bijvoorbeeld de conditie van je huid en andere mogelijke persoonsspecifieke factoren zien we bij veel mensen al na de eerste behandeling verbeteringen. Maar het komt ook voor dat verbeteringen pas na een aantal sessies echt duidelijk zichtbaar worden.

Jazeker, er zijn geen contra-indicaties bekend. Uiteraard is het raadzaam altijd je arts te raadplegen als je onder behandeling bent.

In de ontwikkeling van TeslaMed zijn veiligheid en comfort expliciet meegenomen.

Dat betekent niet dat je tijdens de behandeling niets merkt van de behandeling maar over het algemeen worden de behandelingen niet als pijnlijk of oncomfortabel ervaren.

De Tesla Med is geen methode om af te vallen. Daarvoor hanteren we liever andere methodes. Het is juist bedoeld voor versteviging en (figuur) correctie.

Dat kan zeker. Tijdens het samenstellen van het persoonlijke en op maat gemaakte behandelplan bepalen we welke technieken we het best combineren om het resultaat te intensiveren en langer vast te houden.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Onze orthomoleculair huid en hormoon experts voeren deze behandeling zeer deskundig uit en zullen jou begeleiden in het gehele proces.

Tesla Med S.R.L. is een Italiaans bedrijf gevestigd in Grugliasco (Turijn), opgericht door de ingenieur Alberto Bannino. Het bedrijf produceert al meer dan 20 jaar geavanceerde, wetenschappelijk bewezen technieken voor de medische, esthetische, fysiotherapeutische en vetinaire wereld.

De behandeling vindt plaats in Zevenbergen: Doelstraat 8b, 4761CG.

Locatie MOOI INSTITUUT

Doelstraat 8B

4761 CG Zevenbergen

Openingstijden

ma 09:00 – 19.30

di 09:00 – 18.00

wo 09:00 – 20.00

do 09:00 – 20.00

vr 09:00 – 18:00

Gratis parkeren


Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!