arrow_drop_up arrow_drop_down

STEELWRATJES LATEN VERWIJDEREN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Ouder worden, een groot geschenk, alleen zie je de laatste tijd in de spiegel steeds meer rimpeltjes verschijnen. En daar baal je van! Met een stralende en een jeugdige huid zie je er immers gezonder en jonger uit. Ondanks dat je altijd je huid goed verzorgt, zie je door de bomen het bos niet meer; welke manier van anti-aging werkt nou ├ęcht?


Steelwratjes zijn geen echte wratjes

Ze ontstaan namelijk niet door een virus, zoals echte wratten. Steelwratjes zijn dan ook niet besmettelijk zoals echte wratten. Steelwratjes, of fibromen, zijn goedaardige tumoren. Steelwratjes zijn ongevaarlijk, ze komen veel voor bij zowel mannen als vrouwen.


Ook al zijn steelwratjes in principe ongevaarlijk,

ze duiden op een onderliggend probleem in je insulinehuishouding. Het is daarom goed de oorzaak van dit probleem aan te pakken! Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon kan steelwratjes in de toekomst voorkomen. Wij kunnen je daarbij helpen. Naast het verwijderen van de steelwratjes zelf, kun je ook een afspraak maken met een van onze voedingsexperts!

anti aging

Waaraan herken je een steelwratje:

  • vleeskleurig
  • zacht en makkelijk te bewegen
  • steekt uit en heeft een smal steeltje

  • het is pijnloos

haarproblemen

HOE WIJ JOUW STEELWRATJES VERWIJDEREN

Het verwijderen van steelwratjes gebeurt met het BioSkinSmoothing apparaat. Onze huidspecialiste steekt een heel klein naaldje in het steelwratje. Via dit naaldje wordt er een hoogfrequente wisselstroom in het steelwratje gebracht. Door de stroom verschrompelt het steelwratje.

WAT KUN JE ZELF DOEN TEGEN STEELWRATJES

Een van de belangrijkste oorzaken van steelwratjes is een ongezond voedingspatroon. Teveel koolhydraten, een verstoorde balans tussen omega 3 en omega 6 en een tekort aan vitamine D3 kunnen leiden tot steelwratjes. 


Door een aantal simpele aanpassingen in je voedingspatroon kun je steelwratjes in de toekomst voorkomen.

MINDER KOOLHYDRATEN ETEN

Vermijd toegevoegde suikers en vervang de komende weken je brood, pasta en aardappelen steeds vaker voor eiwitten: vis, vlees en eieren. Ook mag je onbeperkt genieten van groente.

DAGELIJKS VISOLIE TE GEBRUIKEN

Om de verhouding omega-3 en omega-6 weer in balans te krijgen. Hierdoor verbetert de insulineopname in je cellen.Kaneel toevoegen in je eten

Voeg dagelijks 2 theelepels kaneel toe aan je eten. Dit verbetert ook je insulinegevoeligheid.
Dagelijks intensief te bewegen

Voor minimaal 30 minuten, bijvoorbeeld: wandelen, fietsen, tuinieren. Dit verbetert je insulinegevoeligheid enorm!JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Voor het verwijderen van jouw steelwratjes een behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies