arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS Voedingssupplementen

!QMS Voedingssuppletie

!QMS voedingssupplementen zijn uitermate geschikt voor:

Huidbescherming

 • Optimale bescherming van binnen en buiten

Huidverbetering

 • ondersteuning voor een gezonde, strakke en stralende huid
 • 500 mg collageen per capsule voor een jongere huid
 • het beste en meest complete wat een huid zich kan wensen
 • hydratatie op zijn best
 • weg mijn fijne lijntjes en rimpeltjes

Huidproblemen

 • ontstekingsremmend voor acne en vette huid
 • ondersteuning bij het verbeteren van ongewenste huidcondities
 • de snelweg naar een juiste vetbalans
 • ondersteuning bij rosacea en psoriasis

Gezondheid

 • de optimale voorbereiding voor huidverbetering
 • optimale bescherming van alle cellen, weefsels en het immuunsysteem
 • verhogen van de weerstand en een betere aanmaak van collageen


Prachtige, gezonde huid

Je eet lactosevrij, suikervrij, glutenvrij, drie maal per week vette vis en het woord stress komt niet in jouw woordenboek voor. Complimenten: je leeft gezond, jouw huid zal er prachtig uitzien. Is dit niet het geval – en dat zal bijna voor iedereen gelden – dan raden wij je de voedingssupplementen van !QMS ten zéérste aan.


Dat voeding zeer belangrijk is voor een mooie gezonde huid weten we allemaal. Jammer genoeg is het voor velen moeilijk om écht gezond te eten. Bovendien bevat veel voeding tegenwoordig minder vitaminen, mineralen en goede stoffen die noodzakelijk zijn voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde, frisse huid.


Onze huid moet weerstand bieden tegen nagenoeg alles wat van buiten komt. Zo moet ze chemische stoffen, luchtvervuiling en bacteriën tegenhouden. Ook heeft ze een essentiële funtie om de UV-stralen van de zon wel binnen te laten om vitamine D3 te kunnen produceren, maar moeten de schadelijke effecten van zon geneutraliseerd worden om huidveroudering tegen te gaan.

HUID ALS SPIEGEL VAN HET LICHAAM

Onze huid is de spiegel van ons lichaam: disbalansen (o.a. verkeerde voeding, leefwijze) en de psyche (stress, ziekten) uiten zich vaak in de huid. !QMS medicosmetics heeft een supplement ontwikkeld voor verschillende huidverbeteringsprogramma’s, speciaal voor huidproblemen en aandoeningen zoals roscacea, acne, eczeem enz. Behalve het sterk verbeterende effect op de huid, verbetert het ook de complete gezondheid.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon (x2), Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Afspraak maken voor jouw !QMS Behandeling?

Je kunt bij ons ook terecht voor

!QMS Anti-Aging

!QMS Zuurstofbehandeling

!QMS MEdicosmetics

We maken gebruik van cookies