Onze specialisten, een gouden combinatie

Een ervaren en gemotiveerd team van schoonheidsspecialistes, huidtherapeute, hormoontherapeut en OERSTERK leefstijl coach zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in huid, hoofd en haaruitval verbetering, laserontharing, contour verbetering voor het lichaam, hormoon en Oersterk leefstijl methoden.
 
We zijn DE kliniek in Nederland met deze unieke specialisaties in combinatie met doeltreffende huid verbeterende producten en behandelingen. Dat maakt ons uniek, gedreven en apetrots dit dagelijks uit te dragen en een bijdrage te leveren om het leven van mensen echt te veranderen.
 
We volgen maandelijks intensieve trainingen om optimale resultaten te garanderen.
We geloven heel sterk in het bundelen van krachten! Daarom is een samenwerking met een dermatoloog, plastische chirurg, hormoon therapeut, OERSTERK leefstijlcoach en lichaamsgerichte coach dan ook onze sleutel tot succes. Ieder zijn vakgebied, ieder zijn specialisatie… optimale resultaten is DE SLEUTEL!
 

Alleen de beste producten en apparatuur!

PASSIE VOOR TOPKWALITEIT IS ONZE DRIJFKRACHT!
Onze passie voor permanente schoonheid drijft ons steeds verder om de laatste nieuwigheden op de markt te onderzoeken en na goedkeuring aan onze normen en veiligheidsmaatregelen te integreren in onze zaak. Merken, apparatuur en behandelingen die medisch ondersteund zijn, CE keurmerken hebben en onafhankelijk wetenschappelijke studies kunnen aantonen, komen bij ons in het instituut.
 

Maatwerk is onze service!

Elke klant is uniek! Ons canvas is jouw huid, welke een persoonlijk behandeltraject nodig heeft!
MOOI instituut staat voor onderscheidende kwaliteit in onze ultieme specialisaties, optimale service in een heel gezellig kader.
Ons ultieme doel is maximale en blijvende resultaten boeken met een minimale downtime!

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!