arrow_drop_up arrow_drop_down
9 oktober 2020 

Definitief ontharen, waarom juist nu?

Nu het zonnetje weer verdwijnt en de koudere dagen voor de deur staan, gaat de zomerkleding weer de kast in. Omdat ons lichaam bedekt is door een dikke laag kleding, kijken we vaak niet meer om naar de ongewenste haargroei op onze benen, oksels, rug en bikinilijn. Maar wil jij goed voorbereid zijn op de volgende zomer? Begin dan nu met definitief ontharen met onze SHR Laser.

Hoe werkt onze laserbehandeling

Kun jij geen scheermesje, wax of epilady meer zien? Dan is onze SHR laser iets voor jou! Met deze laserbehandeling reken je op een pijnloze, veilige en snelle manier af met ongewenste haargroei.

Maar hoe werkt dat nou precies? Komt ‘ie. Bij blootstelling aan licht en temperatuur veranderen je haarwortels. We verwarmen om die reden je huid met onze laser geleidelijk tot iets meer dan 40 graden. Vervolgens dringt de warmte door het haarzakje onder het huidoppervlak. Herhaal je dit een aantal keer dan sluit uiteindelijk het haarzakje. Om het effect optimaal te behouden adviseren we je wel om eenmaal per jaar de behandeling te herhalen. Zie het maar als een soort opfrisbeurt.

Waarom in de herfst of winter beginnen met definitief laser ontharen?

Logisch dat je nu natuurlijk wil weten hoeveel ‘een aantal keer’ is. Helaas is dat lastig te zeggen, omdat iedereen anders is. Maar gemiddeld genomen is dit acht tot tien keer. Dit is dus één van de redenen waarom het verstandig is om in de herfst of winter te beginnen met definitief te ontharen met onze SHR laser. Je bent namelijk een poosje bezig voordat je ‘haarvrij’ bent.

Daarnaast is het belangrijk dat je 6 dagen voor je behandeling niet gaat zonnebaden (ook geen zonnebank of spray-tan gebruiken). Dit is natuurlijk in de herfst en winter ook makkelijker dan in de zomer als het zonnetje lekker schijnt. Het is namelijk belangrijk dat het contrast tussen de kleur van de huid en de donkere kleur van het haar nog goed zichtbaar is voor de laser.

Tevens raden wij aan om twee weken na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan uv-stralen.

Het is dus wel het gehele jaar mogelijk om te laserontharen, echter heeft het beginnen in de herfst of winter wel de voorkeur i.v.m. de tijdsduur en de maatregelen waar rekening mee gehouden dient te worden.

Is definitief laser ontharen wel veilig? En doet het pijn?

Laserontharen is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Het is 100% pijnloos, snel en effectief, geschikt voor mannen en vrouw, geschikt voor het gehele lichaam en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Ingegroeide haren en rode bultjes, welke vaak ontstaan na het scheren, worden tegen gegaan.

Wij adviseren om een de definitief ontharen behandeling wel door een goed opgeleide en ervaren huidtherapeut uit te laten voeren.

Wil je graag voor volgende zomer definitief af zijn van de ongewenste haargroei? Plan dan hier een afspraak met ons in. Wil je meer informatie? Bel of mail ons, wij helpen je graag met al je vragen!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies