arrow_drop_up arrow_drop_down

ogen & wenkbrauwen

Durf jij jezelf te laten zien?

Wow, wat een brow!


Je bent hartstikke mooi zoals je bent, maar een vleug mascara kan je net die extra sprankeling te geven. Net als een stel gelifte wimpers. Precies daarom hebben we ook een verfijnd palet behandelingen op het gebied van ogen en wenkbrauwen in huis. Kijk gerust even rond en trek vooral aan de bel als je er niet helemaal in uit komt. We willen niets liever dan dat je je nóg beter over jezelf voelt!
 

 

‘I believe all women are pretty without makeup, but with the right makeup can be pretty powerfull’

make up

MINERALE DAG- EN AVONDMAKE-UP

Minerale make-up is 100% natuurlijk en afkomstig uit de aarde. Dit product combineert de uitstraling van traditionele make-up met een goede huidverzorging.Huidverjonging zonder plastische chirurgie

Wimperlift


Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Een goed alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller!

PERMANENTE MAKE-UP

Er altijd goed uitzien? Dat kan!

Of je nu net wakker wordt of op een warme dag de zee in jumpt, met permanente make-up zie je er altijd fris uit. Permanente make-up blijft maar liefst 2,5 tot 5 jaar zitten.


JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies