arrow_drop_up arrow_drop_down
Trends & Lifestyle wordt MOOI Instituut
1 oktober 2020 
in Nieuws

Trends & Lifestyle wordt MOOI Instituut

Onze nieuwe naam zegt jou precies waar wij voor staan!

Word ook de ‘mooiste’ versie van jezelf!
Want iedereen kan MOOI zijn op haar (of zijn) eigen manier!

Hoe ik op het idee kwam mijn naam te wijzigen naar mooi instituut

Vele vrouwen en mannen verzamelen zich al jaren bij MOOI instituut aan de Doelstraat in Zevenbergen. Een geliefd adres waar je kort door de bocht gezegd: schoonheid koopt of behoudt… Bindweefselmassage kneed je glad en je gezicht straalt weer na een liefdevolle gezichtsbehandeling. In de salon met veel nieuwe behandelingen en waar je altijd in een ontspannen, persoonlijke en luxe omgeving helemaal in de watten wordt gelegd.

We houden van natuurlijke perfectie, hebben oog voor detail en streven naar volle tevredenheid van onze klanten.

Want wie de ‘mooiste versie van zichzelf wil zijn en blijven, gaat naar MOOI instituut.

Dit willen we heel graag met jullie vieren door er een hele MOOIE & feestelijke maand van te maken, check snel onderaan deze blog onze waanzinnige acties 🎁

Voor ik het wist liep het storm

Ik heb altijd al een salon aan huis gehad, eerst in Made op een kamer boven in ons 100 jaar oude huisje! Waar het steeds drukker werd en op een gegeven moment werkte ik zes dagen en drie avonden in de week. Eerst dacht ik er aan om naast ons huis een salon te bouwen maar heb toen samen met mijn man besloten om een aantal jaar iets heel anders te gaan doen en met hem samen te gaan werken. Zo gezegd, zo gedaan.

Een aantal jaren en een prachtige zoon verder besloot ik om naast ons huis in Zevenbergen toch mijn salon weer op te pakken en verder uit te bouwen. Leren, ontwikkelen en inspireren is wat ik het liefste doe en zet mij met hart en ziel in om mensen nog mooier en gezonder maken door mijn kennis en kunde te delen.

Na 2 jaar aan huis gewerkt te hebben en een grote trouwe klanten kring te hebben opgebouwd was het tijd voor een nieuwe, spannende en zeker een uitdagende stap: nog meer mensen helpen en mijn eigen droom waar maken. Ik verhuisde naar het pand aan de Doelstraat in Zevenbergen. Waar ik in eerste instantie een samenwerking ben aangegaan met nagelstyliste en powerslim coach Nancy.

Voor ik het wist liep het storm, was ik bezig met personeel aannemen en kwam ik na 5 jaar ruimte tekort. Inmiddels hebben we beiden onze eigen weg gekozen, huur ik het volledige pand en ben ik super trots op MOOI instituut, mijn medewerksters en onze cliënten!

Studie of gewoon ervaring?

Ondernemen moet in je zitten uiteraard.

Ik heb diverse opleidingen afgerond, waaronder de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik diverse cursussen, trainingen en opleidingen op het gebied van huidverjonging, marketing, hormoontherapie, dermatologie, voeding, darmen en persoonlijke ontwikkeling afgerond. Ik leer elke dag nieuwe dingen en vind het belangrijk om up-to-date te blijven. Alleen op die manier kan ik jou als klant en mijn medewerksters het beste van het beste bieden.

Hoe ziet de toekomst van mooi instituut eruit?

MOOI instituut tot een nog groter succes maken, samen met mijn lieve en gepassioneerde team natuurlijk!

Ik regel, manage en stuur voornamelijk aan. Mensen iets leren, motiveren en kennis overdragen, vind ik ontzettend leuk om te doen! Huid, haar, lichaam en hormonen zijn mijn passie. Ik zoek constant naar de beste behandelingen, producten en diensten, daardoor blijft het uitdagend. Alleen het beste van het beste is tenslotte goed genoeg.

We zijn met een aantal superdepuper toffe ontwikkelingen bezig. Omdat een aantal van deze ontwikkelingen nog in de kinderschoenen staan en nog meer vorm moeten krijgen, kan ik er nog niet veel over zeggen. Maar beloof jullie mee op reis te nemen in dit hele proces! Ik ben voorlopig nog niet klaar met dromen en mensen nog mooier te maken!

Wat ik je wel kan zeggen is dat we de mooie resultaten die we behalen met onze huidverbeterende en huidverjongende behandelingen en producten, gaan intensiveren en combineren met een holistische behandelwijze. Waarbij invloeden vanuit Japan en de Scandinavische landen een grote rol gaan spelen. Meer kan en wil ik er nog niet over zeggen. Lekker vaag dus nog….Ik beloof jullie; het sluit prachtig aan bij een natuurlijk perfect, bewust en gezond leven. Stay tuned🔥

See you soon @ MOOI Instituut

Liefs, MOOI team

Laat je mij weten wat je van de nieuwe naam vindt? Dat zou ik echt super leuk vinden. Gebruik in je berichten over en voor ons vooral de hashtag #mooiinstituut. Zo kan ik ook jouw toffe berichten kan reposten.

Maak nu gebruik van onze waanzinnige acties! 🎁

  • Kruidenpeeling kuur (3x voor €399,-) je ontvangt hier gratis miniatuurproducten bij t.w.v. €99,-

De kruidenpeeling is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen en is een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Dé perfecte behandeling na de zomer om pigment en verhoorning aan te pakken!

  • Trilipo behandeling voor het lichaam per zone €109,- met gratis bodyproduct t.w.v. €15,-

Door de huid te verwarmen trekken de collageen vezels samen, waardoor de huid er direct een stuk strakker uitziet. Daarnaast of eigenlijk gelijktijdig activeren de spier stimulerende pulsen de productie van nieuw collageen. En precies dat maakt dat het resultaat naast oogverblindend ook langdurig is.

  • Mesotherapie voor de haren €149,- met gratis shampoo en conditioner t.w.v. €25,-

Haaruitval wordt vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid. Mesotherapie vult door middel van pijnloze injecties deze bouwstoffen aan en stimuleert de bloedcirculatie. Zo komt de natuurlijk haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt!

  • Boek voor €49,- een oogbehandeling i.c.m. jouw gezichtsbehandeling en ontvang een gratis Craith oogroller twv €79,-

We maken gebruik van lage pulserende microstroom rond de ogen die de vernieuwing van cellen versnelt en de productie van collageen en elastine verhoogt.

Yes, dit wil ik!
Plan hier je behandeling

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies