arrow_drop_up arrow_drop_down
haaruitval

Over mooi instituut 

Met passie voor onze missie, hopen wij dat wij ook jou mogen begeleiden om de mooiste versie van jezelf te worden, kom gerust eens langs! 

Onze missie

Gedreven, super enthousiast en soms een tikkeltje (te) gek van ons vak: zo zou je ons in een notendop kunnen omschrijven. Samen vormen we een oersterk en deskundig team, dat de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische dermatologie en huidtherapie nauwlettend in de gaten houdt. Voor onszelf, maar vooral ook voor jou. Want: jouw schoonheid is onze grootste zorg.

 

Haal eruit wat erin zit!

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. De vraag is alleen: hoe haal je er eruit wat erin zit zónder radicaal in te grijpen? Wij zijn ervan overtuigd dat botox en fillers helemaal niet nodig zijn. Onze beautybehandelingen zijn puur natuur en bewezen effectief, helemaal in combinatie met een gezonde levensstijl en een verantwoord voedingspatroon. Dat laatste is een belangrijke toevoeging, want schoonheid komt nog steeds voor een groot deel van binnenuit. Vandaar dat wij altijd naar het totaalplaatje kijken: beauty, health én lifestyle. 

 

‘Zeg, weet je wel hoe mooi je bent?’

Ieder mens is uniek, waardoor er niet zoiets bestaat als een kant-en-klaar schoonheidsrecept. Dat klinkt minder erg dan het is, want wij geloven tegelijk dat iedereen er mooi en stralend uit kan zien. Ook jij. Kwestie van de juiste mix en match vinden. En laat dat nou precies onze kracht zijn. Kan niet bestaat bij ons niet. Waar een wil is, is een weg en samen zullen we die vinden. 


BEvoegd om met 

craith lab te werken

Misschien zegt het je niets, maar wij zijn bevoegd om met CRAITH LAB te mogen werken. Dat is de absolute koploper op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.


Heel eerlijk zijn we stiekem hartstikke trots op het feit dat we één van de beautysalons in Nederland zijn, die met dit kwalitatief hoogwaardige cosmeticamerk mogen (samen)werken.

haarproblemen

De specialisten van MOOI Instituut

Kitty Scherff: Beautysalon Trends and Lifestyle

KITTY SCHERFF

Eigenaresse & Huidspecialist

Specialisme

✓ Allround huidverjonging

✓ Mesotherapie voor gezicht, haar en lichaam

✓ Detoxen voor een totale lichaamsreiniging

✓ Hormoontherapeut

Lindy Koevoets: Beautysalon Trends and Lifestyle

LINDY meesters

Huidspecialist

Specialisme

✓ Allround huidverjonging

✓ Acnebehandelingen

✓ Mesotherapie voor gezicht, haar en lichaam

✓ Professionele Make-up

Romy Bolluijt: Beautysalon Trends and Lifestyle

Romy Bolluijt

Allround huidspecialist


Specialisme

✓ Allround huidverbetering

✓ Allround huidverjonging

Manon Wolbink: Beautysalon Trends and Lifestyle

Manon Wolbink

Permanent make-up specialist

Specialisme

✓ Cosmetische en medische permanente make-up

Dit zeggen onze klanten

"De resultaten zijn super"

‘Een bekend merk of niet, voor mij is het resultaat hetgeen dat telt. En die resultaten zijn super! Ik heb een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt, maar met deze producten heb ik nergens last van.'

"TOP vakvrouw in hart en nieren"

Een Skin Therapist, iemand die alles al wist. Kitty heeft iets te vieren, een TOP vakvrouw in hart en nieren ! Topper, vakidoot, studje, geeft het een naam,… Kitty SUPER, je hebt het toch maar mooi gedaan!!

"Blij als ik in de spiegel kijk"

De kwaliteit van mijn haar is enorm vooruit gegaan en mijn lichaam slaagt er nu in zelf de balans te bewaren. Ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk!


Hi Kitty!


Hier een blije klant hoor! Jouw producten: gewoonweg super! Geen droge huid meer, geen lelijke velletjes...echt heel fijn!


Groetjes Melissa

Mijn ervaringen met de detox kuur;

Doordat ik niet lekker in mijn vel zat ben ik begonnen met de vegan detox kuur, die ik had gevonden via Facebook en zo kwam ik dus terecht bij MOOI Instituut. Kitty heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werk ging.


Nadat ik ben begonnen met de detox viel het mij op dat ik echt heel veel moest eten. Maar daar wen je na een paar dagen aan. Je lichaam gaat toch echt veranderen, het opgeblazen gevoel gaat weg en ik ben ook weer lekkerder in mijn vel komen te zitten. En dat zijn de dingen waarvoor ik het gedaan heb!


Dankjewel Kitty voor je support.


Groetjes Elly

Afspraak maken voor een behandeling

We maken gebruik van cookies