arrow_drop_up arrow_drop_down
make up voor de gevoelige huid

Minerale Make-up

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Minerale make-up is 100% natuurlijk en afkomstig uit de aarde. Dit product combineert de uitstraling van traditionele make-up met een goede huidverzorging. De minerale make-up van het merk Colorescience ziet er niet alleen heel mooi uit, maar ondersteunt en beschermt je huid ook. Hierdoor is het een perfect product als je graag make-up draagt, maar daarbij ook het beste wilt voor je huid. Colorescience beschermt je huid voor externe invloeden en geeft je huid ademruimte. MOOI Instituut verzorgt behandelingen met minerale make-up.


Wat is minerale make-up?

Voor de vervaardiging van de producten van Colorescience zijn geen onnatuurlijke stoffen gebruikt, zoals synthetische of chemische stoffen. Hierdoor is de make-up heel mild voor je huid en geschikt voor ieder huidtype. Colorescience is in de jaren '70 op de markt gebracht door Diane Rangeris. Ze wordt ook wel de “moeder van minerale make-up” genoemd.


De ingrediënten voor de natuurlijke make-up komen rechtstreeks uit de aarde. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van vloeibare kristallen, hyaluronzuur, peptiden, parelpoeder en salicylzuur. Deze ingrediënten werken in synergie om je huid te beschermen en verzorgen. Wil je make-up blijven gebruiken na een cosmetische behandeling? Colorescience is een uniek product dat je veilig kunt gebruiken na een medische peeling, injectablebehandeling of laserbehandeling.

Make up goed voor de huid

Waarom kies je voor minerale make-up

De minerale make-up gaat huidirritatie tegen doordat het geen chemicaliën, kleurstoffen, alcohol of parfum bevat. De make-up van Colorescience bestaat in de meest zuivere vorm en dat maakt het ideaal voor een gevoelige huid.


Na een medische peeling

Na een medische peeling, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen, is de huid wat gevoeliger en kun je last hebben van roodheid in je gezicht. Deze normale reactie wijst er op dat de huid zich vernieuwt en de huidstructuur fijner wordt. Wel kan het oncomfortabel zijn om normale make-up te dragen.


Combinatie met andere behandeling

Je combineert minerale make-up gemakkelijk met je peeling. Doordat de huid kan blijven ademen heeft het product geen invloed op de transformatie van je huid na de behandeling. Ook na een injectablebehandeling is de make-up ideaal. Deze behandeling zorgt voor een gladdere huid.

Minerale make-up na je behandeling

Veel artsen en huidtherapeuten maken gebruik van Colorescience na een behandeling of ingreep. Colorescience producten bevatten namelijk ingrediënten die goed voor je zijn, zoals peptiden, vitamine, zinkoxide, antioxidanten en titaandioxide. Na een huidverjongingsbehandeling met bijvoorbeeld injectables of lasers kun je soms blauwe plekken krijgen.


Bescherm je huid

Omdat de behandelingen aan je gezicht zijn kan je dit als vervelend ervaren, omdat het in het oog kan springen. Dankzij de producten van Colorescience hebben wij hier een oplossing voor. De make-up is geschikt voor ieder voorkomend huidtype en helpt je een vlekkeloze en egale teint te krijgen. Daarnaast beschermt de make-up je huid tegen de schadelijke effecten van de zon en wordt je huid beschermt tegen omgevingseffecten, zodat jouw behandeling een maximaal effect heeft. 

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Afspraak inplannen?

We maken gebruik van cookies