haaruitval

In 12 weken van je haar en hoofdhuid problemen af

Evolutionaire behandelmethode zonder rigoreuze ingrepen of operatie

1 op 1 aandacht van ervaringsdeskundige

Haar- hormoon- en oersterk leefstijl therapeut Kitty Scherff weet als ervaringsdeskundige als geen ander hoe het is, hoe het voelt en vooral wat je moet doen om echt weer voller en gezonder haar te krijgen. Je gaat onder begeleiding van start om jouw hoofdhuid/ haar problemen te behandelen.

Focus op Oorzaak


Geen vage testjes of eindeloos geknutsel aan je klacht. We analyseren en behandelen niet alleen je hoofdhuid, maar heel je lichaam.


Je bent tenslotte één groot systeem.360 benadering


De oude tijd van standaard behandelingen, waarbij alleen de uiterlijke kenmerken wordt behandeld, is voorbij. Wij weten hoe het is om beperkt te worden bij deze ongemakken. We nemen je product gebruik, behandelgewoonten, leefstijl en andere gewoontes mee in het behandelplan.


Je haar is als vrouw toch een sieraad

"Na ongeveer een half jaartje begon ik verschil te zien, mijn haar werd voller en glansde. Ook andere mensen viel het op. Daar was ik heel blij mee, je haar is als vrouw toch een sieraad. Mannen vinden haarverlies vervelend, maar voor een vrouw is dit denk ik nog erger."

Janice (62 jaar)
De oprechte interesse, dat maakt MOOI Instituut zo bijzonder
''Wat ik heel prettig vind, is dat ze bij MOOI Instituut altijd oprecht geïnteresseerd in je zijn. Ook staat het hele team voor 100% achter hun product, ze zijn eerlijk en zeggen ook als iets voor jouw huid niet werkt. Geen commercieel geneuzel, hier krijg je eerlijk en deskundig advies''
Mirjam (47 jaar)

Vollere en gezonde haardos door weer mens te zijn

In Nederland anno 2022 hebben we toegang tot de allernieuwste medische ontwikkelingen. En toch ervaren 250.000 mensen haaruitval (zowel mannen als vrouwen). Het gaat dan ook om vormen die minder in het oog springen, zoals één of een paar kale plekjes. Dit getal stijgt per jaar.


Het verlangen naar voller en gezonder haar neemt toe. Of het nu door ziekte is, erfelijk bepaald of gewoon door schadelijke schoonheidsidealen. Het lijden wanneer het haar uitvalt of dunner wordt, is enorm.

Niet alleen neemt de dikte en de conditie van het haar af, psychologisch is het in de meeste gevallen ook het gevoel van eigenwaarde dat afneemt. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen worden steeds vaker getroffen. Of het nu genetische of andere interne of externe factoren zijn die voortijdig tot haarverlies en hoofdhuid problemen leidt;

het verbeteren van innerlijke vitaliteit, hormoonbalans en de gezondheid van de haarzakjes zorgt voor een vollere haardos en duurzaam resultaat.


In 12 weken en totaal 9 tot 10 behandelingen leer en ervaar je waarom je haar/ hoofdhuid problemen hebt en wat je er tegen kunt doen om het te overwinnen. 

Onze methode stelt je in staat om op natuurlijke en pijnloze wijze pijnloos te genieten van een vollere en gezondere haardos.


Mooi instituut biedt als haarexpert voor het eerst en naast verzorgings- en herstelprogramma's met de Mesotherapie behandelingen, een gepatenteerde technologie ontleend aan de geneeskunde.

Dit wordt gebruikt om alle soorten haaruitval te behandelen.


Als abnormaal of genetisch haarverlies raden we onze Mesotherapie behandelingen incl. leefstijlprogramma aan. Tijdens de Mesotherapie behandeling worden er, pijnloze minuscule injecties in de hoofdhuid gegeven waarbij we alleen lichaamseigen stoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen en natuurlijke groeiboosters injecteren. De Mesotherapie behandeling wordt als kuur ingezet.

Welke haaruitval kan worden behandeld?

Eerst en vooral is het belangrijk om de oorzaak van de haaruitval te lokaliseren. Haaruitval kan vele redenen hebben. Zorggewoonten, levensstijl, stressfactoren, hormonale en medicatie-inname moeten in vraag worden gesteld. Diffuus haarverlies, androgenetisch haarverlies, haarverlies na zwangerschap of hormonale veranderingen, menopauze, haarverlies door bepaalde hoofdhuidsituaties (behandeling van eczeem, droge hoofdhuid, vette hoofdhuid, zwetende hoofdhuid, gebrek aan verzorging, het simpele verlangen naar snel , langer groeiend haar (als groeiversneller en verdikkingsbehandeling), na kanker, haaruitval door mechanische prikkels (hitte, verkeerde haarborstels), beter staan (meer wortelvolume) dan intensieve hoofdhuidreiniging bij roos.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

We starten met de Intake

Terwijl je aan je (haver)latte zit, kijken we naar je haar, je hoofdhuid en bespreken we de vragen die je vooraf aan de intake hebt ingevuld.... Aan de hand van deze persoonlijke analyse geven we je een uitgebreid behandel en product-advies, zo kun je direct thuis aan de slag om zo je haar, hoofdhuid op de beste manier te behandelen.


Aansluitend starten we een Jetpeel scalpttreatment

Een effectieve detox behandeling met de Jetpeel technologie inclusief hoofdhuidmassage en insluizen van veilige groeiboosters, zodat we gelijk je haar en hoofdhuid de optimale start kunnen geven voor een gezondere haarroutine.


Tijdens je tweede afspraak bespreek je vooraf aan je tweede behandeling, in een persoonlijk hormonaal consult samen met ervaringsdeskundige, hormoon- en Oersterk therapeut Kitty Scherff, de aandachtspunten op hormonaal en leefstijl gebied. Je ontvangt indien nodig een eerlijk supplement, product en leefstijladvies voor duurzaam resultaat zodat je ook op lange termijn geniet van voller, gezonder en steviger haar.


Je ondergaat 4 weken achter elkaar, 1x per week een Mesotherapie behandeling

Tijdens de Mesotherapie behandelingen worden pijnloze Microinjecties in de hoofdhuid worden gegeven.

Een zeer effectieve en veilige cocktail (zonder toevoegingen die je niet in je lichaam wilt hebben, alleen lichaamseigen stoffen)

Vitamines, mineralen en enzymen zorgen ervoor dat het haarzakje gezond wordt en deze weer een gezonde haar kan produceren.


De laatste 4 Mesotherapie behandelingen worden om de 2 weken gegeven 

Voor onderhoudt adviseren we 3-4 behandelingen per jaar i.c.m. de producten, supplementen en (leefstijl) adviezen die je hebt ontvangen. Tussentijds is er t.a.t. gelegenheid hormonale en of leefstijl veranderingen te bespreken en indien nodig bij te sturen.

ook voor mannen

De Jetpeel- Mesotherapiekuur bestaat dus uit:

 • Intake / Haar- hoofdhuidanyse 30 minuten €95.00
 • Jetpeel scalptreatment €299
 • Hormoonconsult 45 minuten €140
 • 8 Mesotherapie behandelingen €169 per behandeling
 • Bij betaling in 1x ontvangen de cliënten een haarspray, shampoo en speciale conditioner/ masker om de behandeling thuis voort te zetten t.w.v. €91.95 gratis


Totaal €1699

haarproblemen

5 VOORDELEN VAN MESOTHERAPIE

 • Versterkt de haren en de haargroei
 • Geeft gezond en glanzend haar
 • Stopt ongewenst haarverlies
 • Maakt dunner wordend haar weer vol
 • Gaat beginnende kaalheid tegen (bij mannen èn vrouwen)

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Je ondergaat in 12 weken tijd 8 Mesotherapie behandelingen. De prijs per behandeling is €169,- en 1 Jetpeel behandeling €299. Dit is inclusief uitgebreide hormoonanalyse, voor- behandeling van de hoofdhuid gevolgd door de Mesotherapie behandeling en nabehandeling van de hoofdhuid. Al deze stappen zijn essentieel voor het beste resultaat. Indien nodig komt daar een voedsel intolerantie test, de haar- verzorgingsproducten en supplementen nog bij. Dit omdat het voor iedereen anders is welk product of supplement wij adviseren. • De opbouw (9 behandelingen)
 • Het onderhoud (eens in de 3-6 maanden)

ZO PROFITEER JE OPTIMAAL VAN DE MESOTHERAPIE

Om de Mesotherapiebehandeling zo goed mogelijk te laten werken, is er een aantal dingen waar je op moet letten.


Direct na de behandeling kun je beter:

 • Niet te heet douchen
 • Niet naar de sauna
 • Niet sporten
 • Geen zonnebank nemen


Gedurende de hele behandeling wordt aangeraden veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag) en de door door ons aanbevolen supplementen te slikken en een op maat gemaakt voedingsadvies te volgen.

Mesotherapie en jij: Let op!

Een Mesotherapie behandeling is niet voor iedereen geschikt en wordt afgeraden als je zwanger bent. In het geval je diabetes, hartritmestoornissen of huidkanker hebt (gehad), is het verstandig eerst met je huisarts te overleggen.

arrow_drop_up arrow_drop_down