In 2 uur een aangescherpte

huid & leefstijl routine

Huidscan, huidverbeterende behandeling en hormoonconsult van Kitty Scherff

en alle ruimte voor vragen

Wat is de leeftijd
van je huid?

Regel je beauty & leefstijl routine

Word Mooier, gezonder
& blijer

Voor wie?

Deze korte, intensieve en inhoudelijke huidscan, intake en huidverbeterende behandeling en hormoonconsult van Kitty Scherff is gericht op 35+ vrouwen die hun huid, haar en lichaam duurzaam willen verzorgen met simpele huid en leefstijl routines.


Voor een glow op hun huid, voller haar, een oersterk lichaam en blije hormonen.

Laagdrempelig, duurzaam en gegarandeerd resultaat.Mooi jezelf

Je bent hier omdat je waarschijnlijk niet tevreden bent over iets.

Je uiterlijk, een gebrek hebt aan energie of misschien hormonen die haperen.


En niet snapt hoe je ondanks je gezonde huid-en leefstijl gewoontes je zo snel verouderd, in gewicht aankomt of een dunner wordende haardos krijgt.


Tijd om dit aan te pakken. Tijd om beter te worden. Om mooi ouder te worden. Maar dan wel op een natuurlijke manier, duurzaam en doelgericht.


In deze intensieve meet & treat zoomen we in op de enige juiste volgorde van prioriteiten voor het verbeteren van je innerlijke en uiterlijke gezondheid.


Het grootste verschil tussen deze intake incl. behandeling en een ander aanbod?

Inhoud. Geen "veelbelovende wonder crèmes, rigoreuze peelings of chirurgische ingrepen. Laat staan dat je nog geloofd in het ‘natuurlijke’ botox effect, waarbij je er na verloop van tijd toch ineens niet meer uitziet als jezelf.


Gewoon precies dat wat voor een mooi uiterlijk zorgt: Een kloppend beauty ritueel, simpele leefstijl routines met gegarandeerd resultaat.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om vrouwen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn en zonder zorgen te genieten van een stralende huid, energiek lichaam en volle haardos, zonder dat ze ‘tijd’ verliezen in hun leven!

De oprechte interesse, dat maakt MOOI Instituut zo bijzonder


''Wat ik heel prettig vind, is dat ze bij MOOI Instituut altijd oprecht geïnteresseerd in je zijn. Ook staat het hele team voor 100% achter hun product, ze zijn eerlijk en zeggen ook als iets voor jouw huid niet werkt. Geen commercieel geneuzel, hier krijg je eerlijk en deskundig advies''

Mirjam (47 jaar)

Inhoud Meet & Treat

  • Met onze professionele uitgebreide OBSERVE huidscan analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
  • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. En preventief je huid kunt beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk. 
  • Kun je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans. 
  • We voeren een korte kennismakingsbehandeling van 20 minuten bij je uit. Hierbij reinigen we de huid, geven je een peeling, algenmasker en dagverzorging.
  • Ontvang je een hormoonconsult van Kitty Scherff.


Je gaat dus naar huis met een complete totaal aanpak. 


Als cadeau ontvang je ook de 10 gouden tips van huid, hormoon- en huid specialist Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een vitaal lichaam te krijgen en je hormonen in balans te houden.


Dit allemaal nu voor slechts    € 140

AAN HET EIND VAN DE Meet& Treat HEB JE ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

  • Het raarste geheim voor het opbouwen van een stralende huid, gezond lichaam en blije hormoonhuishouding
  • Hoe jij een verbetering van je huid en leefstijl aanpakt
  • De allerbelangrijkste vraag die je als 35+ vrouw moet kunnen beantwoorden (en vrijwel niemand is überhaupt bezig met deze vraag). Zodra je antwoord weet vertraag je de veroudering van je huid, haar en je lichaam op een natuurlijke manier.
  • 20% van de vrouwen weet hoe ze voor 80% verbetering van haar innerlijk en daarmee dus haar uiterlijk moet zorgen. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar tot die 20% behoort. (hint: het heeft iets te maken met leefstijl).
  • De meest gemaakte fout waardoor het vrouwen vrijwel nooit lukt om stralende huid, energiek lichaam op te bouwen. Terwijl een paar kleine leefstijl aanpassingen al een enorm verschil kunnen maken in hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt.

VOOR DE Vrouwen die MOOI zichzelf zijn