In één middag een concreet beauty en leefstijl methode voor je huid, haar

& je gezondheid

Een HUIDSCAN, intake, uitgebreide huidverbeterende behandeling van 90 minuten incl. alle huidverzorgingsproducten voor 2 maanden met Kitty Scherff en haar team van specialisten waar je na 2.5 uur vertrekt met een glow op je gezicht, energie in je lijf en rust in je hoofd

Snel

Direct na het boeken starten wij met de analyse van je leefstijl & je hormoonhuishouding. De Meet&Start kan binnen 2 weken ingepland worden, 2.5 uur later loop je de deur uit met een concreet huid & leefstijlplan.

Duidelijk

Een helder beeld van waar je staat, duidelijke aandachtspunten en simpele huid en leefstijl routines. Je weet exact wat je wanneer moet doen, en tot welke resultaten dat zal leiden.


Maatwerk

Geen algemeen advies, maar met precisie een persoonlijk maatwerk. Daarbij kijken we niet alleen naar je huidige situatie, maar ook naar de gewenste situatie, incl jouw drukbezette privé-leven.

MEET & START VOOR 35+ vrouwen

De Meet & Start voor 35+ vrouwen die op een kruispunt staan en snel knopen willen door hakken.


Misschien denk je na over een facelift. Of overweeg je botox of zelfs fillers en twijfel je om dit daadwerkelijk te ondergaan.

Misschien heb je een mooie en gezonde huid en wil je dit graag zo houden. Je weet dat je je leefstijl gewoonten op en af weer op scherp hebt, maar niet vol weet te houden vanwege je drukke privé en zakelijke bestaan. Kortom: je loopt vast en ziet even niet wat de beste vervolgstap is.

Een Meet & Start sessie brengt je helderheid. Geen lang traject tussen de bedrijven door, maar een (h)eerlijke kennismaking die direct duidelijkheid geeft en een concreet huid & leefstijl plan voor de komende 2 maanden en verder.


Vooraf neemt Kitty je leefstijl, je leefgewoonten en huidige situatie door. Om vervolgens tijdens een sessie van 2.5 uur in ons instituut in Zevenbergen een plan voor je te maken waarmee je krijgt wat je verlangt.


Investering: €499


Mooi jezelf

Je bent hier omdat je waarschijnlijk niet tevreden bent over iets.

Je uiterlijk, een gebrek hebt aan energie of misschien hormonen die haperen.


En niet snapt hoe je ondanks je gezonde huid-en leefstijl gewoontes je zo snel verouderd, in gewicht aankomt of een dunner wordende haardos krijgt.


Tijd om dit aan te pakken. Tijd om beter te worden. Om mooi ouder te worden. Maar dan wel op een natuurlijke manier, duurzaam en doelgericht.


In deze intensieve meet & treat zoomen we in op de enige juiste volgorde van prioriteiten voor het verbeteren van je innerlijke en uiterlijke gezondheid.


Het grootste verschil tussen deze intake incl. behandeling en een ander aanbod?

Inhoud. Geen "veelbelovende wonder crèmes, rigoreuze peelings of chirurgische ingrepen. Laat staan dat je nog geloofd in het ‘natuurlijke’ botox effect, waarbij je er na verloop van tijd toch ineens niet meer uitziet als jezelf.


Gewoon precies dat wat voor een mooi uiterlijk zorgt: Een kloppend beauty ritueel, simpele leefstijl routines met gegarandeerd resultaat.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om vrouwen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn en zonder zorgen te genieten van een stralende huid, energiek lichaam en volle haardos, zonder dat ze ‘tijd’ verliezen in hun leven!

Voor MOOI Instituut steek ik mijn handen in het vuur

‘Want de combinatie van behandelingen en de producten is zo effectief, het werkt echt! Wel zou ik iedereen adviseren naar iemand toe te gaan die er verstand van heeft. Ik heb van Kitty zoveel over mijn huid geleerd en weet nu precies wanneer ik welk product moet gebruiken. Pas dan kan CRAITH Lab je huid echt een boost geven en dat zie je!’

Ingrid

Inhoud Meet & start

  • Met onze professionele uitgebreide OBSERVE huidscan analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
  • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. En preventief je huid kunt beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk. 
  • Kun je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans. 
  • We voeren een verbeterende huidbehandeling bij je uit, afgestemd op je huid, lichaam en geest van 90 minuten.
  • Ontvang je Micelair Reiniging, Black collageenserum, Black dag/nachtcrème, schuimmasker t.w.v. €347,-.


Je gaat dus naar huis met een complete totaal aanpak. 


Als cadeau ontvang je ook de 10 gouden tips van huid, hormoon- en huid specialist Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een vitaal lichaam te krijgen en je hormonen in balans te houden.


Dit allemaal nu voor slechts    € 499

AAN HET EIND VAN DE Meet& start HEB JE ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

  • Het raarste geheim voor het opbouwen van een stralende huid, gezond lichaam en blije hormoonhuishouding
  • Hoe jij een verbetering van je huid en leefstijl aanpakt
  • De allerbelangrijkste vraag die je als 35+ vrouw moet kunnen beantwoorden (en vrijwel niemand is überhaupt bezig met deze vraag). Zodra je antwoord weet vertraag je de veroudering van je huid, haar en je lichaam op een natuurlijke manier.
  • 20% van de vrouwen weet hoe ze voor 80% verbetering van haar innerlijk en daarmee dus haar uiterlijk moet zorgen. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar tot die 20% behoort. (hint: het heeft iets te maken met leefstijl).
  • De meest gemaakte fout waardoor het vrouwen vrijwel nooit lukt om stralende huid, energiek lichaam op te bouwen. Terwijl een paar kleine leefstijl aanpassingen al een enorm verschil kunnen maken in hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt.

VOOR DE Vrouwen die MOOI zichzelf zijn