Schoonheidsspecialist

In 30 minuten duidelijkheid

Krijg een concrete analyse van je huid 

Zie wat er moet gebeuren En weet exact hoe wij je daarbij kunnen helpen

Hard werken aan de juiste dingen

1-op-1 Meet & See is ideaal als:

  1. Je alles hebt geprobeerd om je uiterlijk te verbeteren, maar duurzaam resultaat uitblijft
  2. Je sneller veroudert dan je kunt beheersen
  3. Je gevangen zit in je eigen vertrouwde (beauty) rituelen
  4. Je het gevoel hebt dat er meer mogelijk is en daardoor kansen laat liggen
  5. Je wilt ontdekken wat MOOI Instituut voor jou en je (uiterlijke) gezondheid kan betekenen.


In een korte 1 op 1 sessie duikt Kitty in jouw situatie.
Na afloop weet je wat je aandachtspunt, prioriteiten en vervolg stappen zijn.


Jouw investering 30 minuten van je tijd en € 20*  


* Als je besluit klant te worden bij MOOI Instituut krijg je de Meet & See gratis.

VOORKOM DAT JE ALLE ENERGIE AAN HET VERKEERDE BESTEEDT

ONTDEK JE AANDACHTS- EN FOCUSPUNT.


WEET EXACT WAT JE MOET DOEN VOOR EEN MOOIER EN GEZONDER INNERLIJK & UITERLIJK.


MET DUURZAAM RESULTAAT.
Schoonheidssalon

RUST

Stress is slecht voor je, slecht voor je huid, slecht voor je haar, slecht voor je lichaam. 

Wij vinden het dan ook belangrijk om eerlijk en transparant tegen je te zijn. En dat geeft rust. De rust die je huid, lichaam en haren zeker kunnen waarderen. Richting

Er is geen grotere verspilling dan je geld uitgeven aan iets wat wéér niet blijkt te werken. Daarom krijg je van ons, voordat we het traject in gaan, een duidelijk plan op maat en vertel ik je precies welke behandelingen, producten en leefstijladvies wij adviseren en welk resultaat je mag verwachten, met jouw wensen als uitgangspunt.

Resultaat

Het resultaat is wat telt! Jouw wensen zijn het startpunt. Jij vindt het prima om te investeren in jezelf, zolang het je het gewenste resultaat maar oplevert. Daarom kijken we niet alleen naar nu, maar ook naar het resultaat op de lange termijn. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je uiterlijk!


Boek je Meet & See

Locatie: Doelstraat 8b Zevenbergen (gratis parkeren voor de deur)

Investering: 30 minuten van je tijd en €20*

Specialist: Kitty Scherff

 

* Als je besluit klant te worden bij MOOI Instituut krijg je De Meet & See gratis.

Hoe verloopt de meet & see

Stap 1

Na een warm ontvangst met koffie/ thee en een heerlijke gezonde lekkernij, hoor ik graag wat jouw wensen zijn en waar we jou bij kunnen helpen.

Stap 2

Aansluitend worden er met onze uitgebreide huidscan 6 foto's van jouw gezicht gemaakt. De scan geeft een zeer uitgebreid en precies beeld van je huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.Stap 3

Ik stel een product-, behandel en leefstijl plan voor je op, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Zo weet je precies wat je stap voor stap kan doen om je huid mooi te houden of zelfs te verbeteren.Stap 4

Ik leg je uit wat je mag verwachten, wat de tijdsinvestering is en wat de kosten zijn. Je weet zo precies wat voor jou persoonlijk het beste resultaat geeft voor nu en op de lange termijn. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk!

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om vrouwen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn en zonder zorgen te genieten van een stralende huid, energiek lichaam en volle haardos, zonder dat ze ‘tijd’ verliezen in hun leven!


Wie wij zijn?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Voorkom dat je alle energie aan het verkeerde besteedt 

ONTDEK JE AANDACHTS- EN FOCUSPUNT. WEET EXACT WAT JE MOET DOEN VOOR EEN MOOIER EN GEZONDER INNERLIJK & UITERLIJK. MET DUURZAAM RESULTAAT.

arrow_drop_up arrow_drop_down