arrow_drop_up arrow_drop_down

Littekens behandelen of verwijderen

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Littekens op bepaalde plekken en met name in het gezicht worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. MOOI Instituut biedt een combinatie van behandelingen waardoor je binnen korte tijd verbetering ziet. We verbeteren de huid en zorgen dat de kleurverschillen minder worden waardoor de littekens minder opvallen.


Ontstaan van littekens

Littekens ontstaan wanneer de huid zich herstelt na een beschadiging van de huid. Dit kan het geval zijn na:


  • een ongeluk
  • huidziekte
  • operatie


Afhankelijk van de ernst en de situatie varieert de grootte van het litteken.


Littekens als storende factor

Wanneer een litteken zichtbaar is in het gezicht of een andere zichtbare plek voor de buitenwereld kan dit vervelend zijn omdat dit het eerste is wat andere mensen zien. Het kan zijn dat je contact met de buitenwereld gaat vermijden omdat jij je er niet prettig bij voelt. Het kan ook zijn dat je last hebt van het littekenweefsel waardoor behandeling noodzakelijk is.

Mooi lichaam

Kunnen littekens behandeld worden?

Afhankelijk van de oorzaak van de littekens en de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Dit zullen we dan ook altijd in samenspraak bepalen. Wij kijken naar jouw specifieke vraag. In combinatie met onze ervaring zullen we een behandeling op maat adviseren.

Behandelen van littekens

Littekens kunnen behandeld worden middels meerdere therapieën. Denk hierbij aan:


Fractionele laser

Middels gefractioneerde radiogolven stimuleren we de huid om bestaand collageen te verstrakken en nieuw collageen en elastine aan te maken. Collageen is een lijmvormend eiwit wat een belangrijk onderdeel vormt van het huidweefsel. Dit bindweefsel kan verslappen. De huid is na de behandeling direct frisser en egaler.


Zie ook: Legend Trifractional


Bindweefselmassage

Tijdens een bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding en worden afvalstoffen afgevoerd. Ook verklevingen in de huid worden weggemasseerd waardoor de huid soepel en strakker wordt.


Zie ook: Bindweefselmassage


Zuurstoftherapie

Tijdens een zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Op deze manier kunnen de werkzame stoffen zoals collageen en hyaluronzuur nog dieper je huid binnendringen waardoor littekenweefsel verminderd


Zie ook: Zuurstofbehandeling


Mesotherapie

Wanneer er sprake is van littekens kan mesotherapie een oplossing zijn. Het gebied rond de littekens wordt behandeld waardoor binnen een aantal sessies verbetering zichtbaar wordt.


Zie ook: Mesotherapie

Wil jij alle voordelen van deze behandeling ervaren?

Juiste behandeling voor jouw huid

Twijfel je over de juiste behandeling voor jouw huid? Kom dan langs voor een intake en een op maat gemaakt advies. Het team van MOOI Instituut is gespecialiseerd in de behandeling van littekens.


  • Wij verzorgen de professionele behandeling van littekens
  • Verminderde zichtbaarheid van littekens
  • Behandeling op maat van oude en jonge littekens.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Intake inplannen?

We maken gebruik van cookies