arrow_drop_up arrow_drop_down
Mooi lichaam

Verbeteringsbehandelingen voor het lichaam

Reken af met de onzekerheid over je lichaam

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Zit je niet lekker in je vel?
 Zo draag je je lijf (weer) met verve

Love handles. In het Engels klinkt het nog best cute, maar voor veel mensen zijn het eerder ongewenste stukken vel. Met striae en cellulite is het net zo. De een weet ze uiteindelijk te accepteren, de ander blijft er eindeloos tegenaan schoppen en gooit er een partij crash diëten, corrigerend ondergoed en wilde fitnessperikelen tegenaan. Beiden zijn even bewonderingswaardig, maar in het laatste geval is het resultaat niet altijd gegarandeerd. En dat is ronduit frustrerend. Liposuctie en plastische chirurgie lijken wellicht de enige opties, maar dat hoeft niet.


Wij hebben een scala aan natuurlijke behandelingen in huis, waarmee we je weer lekker in shape krijgen. Weten welke? Hieronder leggen we ze één voor één aan je uit.

 

Heb je een vraag? Bel of mail ons even. Wij denken graag met je mee!

MAAK KENNIS MET ONZE BEHANDELINGEN VOOR EEN 

FIT & STRAK LICHAAM

healthy food

Voedingsanalyse


Je eet gezond, beweegt voldoende, maar toch gaan die overtollige kilo’s er niet af. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel spelen je regelmatig parten. Of je hebt last van huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis. Grote kans dat je te maken hebt met voedsel intolerantie.
ontspannen leefstijl

Hormonaal en leefstijladvies

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl. Dan heb je ook meteen een van haar grootste passie te pakken: Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl en een mooie huid!


laser ontharen

Trilipo

contourverbetering

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door o.a. de afname van ons collageen met verslapping en rimpelvorming tot gevolg. Met behulp van deze Trilipotechniek, activeren we je huid, stimuleren we de conditie van je huid en het natuurlijke herstelvermogen.
strak lichaam

MESOTHERAPIE 

VERMINDEREN VAN DE VETROLLETJES

Mesotherapie lost lokale vetophopingen op. Doormiddel van de zogenoemde ‘mesogun’ injecteren wij de huid met een cocktail met onder ander hyaluronzuur.

Mesotherapie is een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!

Mooi lichaam

CRYOTHERAPIE

ONTGIFTING EN VERSTRAKKING

Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft je die heerlijk strakke dijen!
cellulite verminderen

BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET LICHAAM


Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid! Bindweefsel verbindt en ondersteunt in je hele lichaam je organen, gewrichten en spieren. Goed zorgen voor je bindweefsel is dus goed zorgen voor je gehele lichaam en met name je huid!

DETOX EN

LICHAAMSREINIGING

Ons lichaam is briljant. Ruimt alle troep op die het binnen krijgt. Toch kan dat briljante lichaam af en toe wel eens wat hulp gebruiken! De snelheid waarmee we tegenwoordig ons lichaam vervuilen is niet meer bij te benen. Een detoxkuur is een soort grote schoonmaak.

FRECIOUS SAPPEN


Wil jij ook de pure gezondheid uit dit kleine flesje proberen?

lichaamsversteviging

CELLULITE BEHANDELING


Cellulite kan op verschillende manieren behandeld worden. MOOI Instituut biedt drie verschillende behandelingen voor cellulite: bindweefselmassage, cryotherapie en lipocelbehandelingen!


verminderen van littekens

LITTEKENS VERMINDEREN

Littekens worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.
Striae verwijderen

STRIAE VERMINDEREN

Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.

Hulp nodig met kiezen?

Vul de intake hieronder in (duurt 3 minuten)
 Je ontvangt dan binnen 24 uur advies op maat van ons. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call met je in.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Meer informatie over lichaamsverbetering of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Dit moet je weten over de 

lichaamsverbeterende behandelingen

Voordelen lichaamsverbeterende behandeling

  • Een mooi en strak silhouet
  • Minder cellulite en striae
  • Een strakke huid op de probleemgebieden
  • Huidverjonging voor je hele lichaam
  • Geen vetophopingen meer
benen ontharen

nulmeting

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. We starten met een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw lichaam. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je lichaam.
ook voor mannen

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid, stralende huid en een prachtig lichaam.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.
strak lichaam

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdig de behandeling aanpassen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid en lichaam is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een Lichaamsverbeterende behandeling

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.


Een mooi

lichaam

Je ongewenste vetrolletjes, cellulite, striae en littekens zijn blijvend verdwenen en je kunt weer het leven lijden waar jij je mooi en prettig bij voelt.

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een mooi strak en gezond lichaam.


Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

MOOI Instituut is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

Verbeterende behandeling voor het lichaam inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies