arrow_drop_up arrow_drop_down

VOEL JIJ JE KWETSBAAR EN ONZEKER ALS HET GAAT OM JE LICHAAM?

Word je ook zo onzeker over het feit dat je binnenkort op vakantie gaat en weer in bikini of badpak moet? Voel je je ook zo kwetsbaar dat je het idee hebt dat alle mensen naar je kijken als je in dat ene strakke jurkje op een feest verschijnt? Wil je ook graag vol zelfvertrouwen over de boulevard flaneren?


Vetrolletjes, ze zorgen voor de nodige frustraties. Ze lijken alleen te camoufleren met het nodige oncomfortabele corrigerend ondergoed. En welke en hoeveel sportoefening je ook doet, je krijgt ze niet weg! Of wat te denken van cellulite, striae en littekens....ook deze ongemakken zijn niet weg te krijgen met gezond eten en sporten. 


Helaas heeft bijna iedere vrouw hiermee te maken en zorgt het voor de nodige frustratie! Gezond eten en trainen dat zou het toch moeten doen? Want jij wilt er gezond en fit uitzien. Een strak lichaam hoort daarbij. Maar soms heb je van die plekken op je lijf waar dat gewoon niet lukt: je buikje mét striae na twee kinderen, de cellulite op je benen en de flapjes bij je armen. Heel irritant, want wat je ook probeert, je krijgt het niet weggepoetst! En liposuctie en andere plastische chirurgie? Dat vind je maar niks!


En wat te denken van ongewenste haargroei? Ben je helemaal klaar met scheermesjes? Of kan je geen wax of epilady meer zien? Maar wil je wel van je ongewenste haargroei af?


Wij hebben een scala aan natuurlijke behandelingen in huis, waarmee we je weer lekker in shape krijgen en op snelle, veilige en pijnloze manier met ongewenste haargroei af kunnen rekenen.

KORT SAMENGEVAT IS DIT WAT JE WILT

  • Je wilt vol zelfvertrouwen langs de rand van het zwembad een boekje kunnen lezen, zonder het camoufleren van je lichaam.
  • Je wilt weer energiek en fit zijn, zonder oververmoeid te zijn en een opgeblazen gevoel hebben. 
  • Je verlangt ernaar gezien en gehoord te worden door echte professionals die begrijpen hoe belangrijk een mooi lichaam voor jou is.
  • Je verlangt naar een oplossing die echt helpt, in plaats van steeds te moeten zoeken naar nieuwe dingen waar je uiteindelijk teleurgesteld over bent.
  • Je wilt dat je partner (of toekomstige partner) je prachtig vindt en blijft vinden. Je vindt het super belangrijk om hier je best voor te doen.

VOORDAT WE VERDER GAAN: MET WIE HEB JE TE MAKEN?

Mijn naam is Kitty Scherff, ik ben ondernemer en eigenaar van MOOI Instituut. Als beautysalon behoren wij tot de top van Nederland en de Benelux. Met meer dan 20 jaar ervaring begeleiden wij vrouwen van alle leeftijden bij huidverbetering. Wij werken samen met vrouwen die alleen de best mogelijke kwaliteit wensen, simpelweg omdat ze dit ook van zichzelf verwachten. Wij zien vrouwen onzeker binnenkomen in onze salon en na een tijdje vol zelfvertrouwen weer naar huis gaan. Een frisse en stralende huid voorkomt dat je bang bent om afgewezen te worden op je uiterlijk.

detox

Verbeter je lichaam van binnenuit met onze vegan detox

strak lichaam

EEN STRAK LICHAAM ZONDER CHIRURGISCHE INGREPEN

laser ontharen

REKEN AF MET ONGEWENSTE HAARGROEI

HEB JE VRAGEN?

Bel of mail ons, onze specialistes helpen je graag verder!
We maken gebruik van cookies