arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Verbeteringsbehandelingen voor het lichaam

Reken af met de onzekerheid over je lichaam

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Voel jij je kwetsbaar en onzeker als het gaat om je lichaam?

Word je ook zo onzeker over het feit dat je binnenkort op vakantie gaat en weer in bikini of badpak moet? Voel je je ook zo kwetsbaar dat je het idee hebt dat alle mensen naar je kijken als je in dat ene strakke jurkje op een feest verschijnt? Wil je ook graag vol zelfvertrouwen over de boulevard flaneren?


Vetrolletjes, ze zorgen voor de nodige frustraties. Ze lijken alleen te camoufleren met het nodige oncomfortabele corrigerend ondergoed. En welke en hoeveel sportoefening je ook doet, je krijgt ze niet weg! Of wat te denken van cellulite, striae en littekens....ook deze ongemakken zijn niet weg te krijgen met gezond eten en sporten. 


Helaas heeft bijna iedere vrouw hiermee te maken en zorgt het voor de nodige frustratie! Gezond eten en trainen dat zou het toch moeten doen? Want jij wilt er gezond en fit uitzien. Een strak lichaam hoort daarbij. Maar soms heb je van die plekken op je lijf waar dat gewoon niet lukt: je buikje mét striae na twee kinderen, de cellulite op je benen en de flapjes bij je armen. Heel irritant, want wat je ook probeert, je krijgt het niet weggepoetst! En liposuctie en andere plastische chirurgie? Dat vind je maar niks!


Maar wij kunnen je helpen! Zonder snijden of andere heftige ingrepen. Wij geven jou dat strakke lichaam op een natuurlijke manier!


!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Kort samengevat is dit wat je wilt

  • Je wilt vol zelfvertrouwen langs de rand van het zwembad een boekje kunnen lezen, zonder het camoufleren van je lichaam.
  • Je wilt weer energiek en fit zijn, zonder oververmoeid te zijn en een opgeblazen gevoel hebben. 
  • Je verlangt ernaar gezien en gehoord te worden door echte professionals die begrijpen hoe belangrijk een mooi lichaam voor jou is.
  • Je verlangt naar een oplossing die echt helpt, in plaats van steeds te moeten zoeken naar nieuwe dingen waar je uiteindelijk teleurgesteld over bent.
  • Je wilt dat je partner (of toekomstige partner) je prachtig vindt en blijft vinden. Je vindt het super belangrijk om hier je best voor te doen.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Kitty Scherff, ik ben ondernemer en eigenaar van Beautysalon Trends & Lifestyle. Als beautysalon behoren wij tot de top van Nederland en de Benelux. Met meer dan 20 jaar ervaring begeleiden wij vrouwen van alle leeftijden bij huidverbetering. Wij werken samen met vrouwen die alleen de best mogelijke kwaliteit wensen, simpelweg omdat ze dit ook van zichzelf verwachten. Wij zien vrouwen onzeker binnenkomen in onze salon en na een tijdje vol zelfvertrouwen weer naar huis gaan. Een frisse en stralende huid voorkomt dat je bang bent om afgewezen te worden op je uiterlijk.

MAAK KENNIS MET ONZE BEHANDELINGEN VOOR EEN 

FIT & STRAK LICHAAM

Voedingsanalyse


Je eet gezond, beweegt voldoende, maar toch gaan die overtollige kilo’s er niet af. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel spelen je regelmatig parten. Of je hebt last van huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis. Grote kans dat je te maken hebt met voedsel intolerantie.

Hormonaal en leefstijladvies

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl. Dan heb je ook meteen een van haar grootste passie te pakken: Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl en een mooie huid!


Trilipo

contourverbetering

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door o.a. de afname van ons collageen met verslapping en rimpelvorming tot gevolg. Met behulp van deze Trilipotechniek, activeren we je huid, stimuleren we de conditie van je huid en het natuurlijke herstelvermogen.

MESOTHERAPIE 

VERMINDEREN VAN DE VETROLLETJES

Mesotherapie lost lokale vetophopingen op. Doormiddel van de zogenoemde ‘mesogun’ injecteren wij de huid met een cocktail met onder ander hyaluronzuur.

Mesotherapie is een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!

CRYOTHERAPIE

ONTGIFTING EN VERSTRAKKING

Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft je die heerlijk strakke dijen!
BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET LICHAAM


Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid! Bindweefsel verbindt en ondersteunt in je hele lichaam je organen, gewrichten en spieren. Goed zorgen voor je bindweefsel is dus goed zorgen voor je gehele lichaam en met name je huid!

DETOX EN

LICHAAMSREINIGING

Ons lichaam is briljant. Ruimt alle troep op die het binnen krijgt. Toch kan dat briljante lichaam af en toe wel eens wat hulp gebruiken! De snelheid waarmee we tegenwoordig ons lichaam vervuilen is niet meer bij te benen. Een detoxkuur is een soort grote schoonmaak.

FRECIOUS SAPPEN


Wil jij ook de pure gezondheid uit dit kleine flesje proberen?

CELLULITE BEHANDELING


Cellulite kan op verschillende manieren behandeld worden. Trends&Lifestyle biedt drie verschillende behandelingen voor cellulite: bindweefselmassage, cryotherapie en lipocelbehandelingen!


LITTEKENS VERMINDEREN

Littekens worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.

STRIAE VERMINDEREN

Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.

Meer informatie over lichaamsverbetering of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Dit moet je weten over de 

lichaamsverbeterende behandelingen

Voordelen lichaamsverbeterende behandeling

  • Een mooi en strak silhouet
  • Minder cellulite en striae
  • Een strakke huid op de probleemgebieden
  • Huidverjonging voor je hele lichaam
  • Geen vetophopingen meer
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

nulmeting

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. We starten met een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw lichaam. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je lichaam.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid, stralende huid en een prachtig lichaam.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdig de behandeling aanpassen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid en lichaam is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een Lichaamsverbeterende behandeling

!QMS Anti-Aging

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.


!QMS Anti-Aging

Een mooi

lichaam

Je ongewenste vetrolletjes, cellulite, striae en littekens zijn blijvend verdwenen en je kunt weer het leven lijden waar jij je mooi en prettig bij voelt.

!QMS Anti-Aging

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een mooi strak en gezond lichaam.


!QMS Anti-Aging

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

Beautysalon Trends&Lifestyle is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!
!QMS Anti-Aging

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.
!QMS Anti-Aging

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

Verbeterende behandeling voor het lichaam inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies