arrow_drop_up arrow_drop_down
wenkbrauwen verven

LEGEND TRIFRACTIONAL

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

HÉT ALTERNATIEF VOOR LASEREN

Hoe werkt het?

De Legend Gefractioneerde Radiofrequentie maakt simpel gezegd minuscule gaatjes in de opperhuid. De warmte die hierbij vrijkomt, stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van nieuw collageen. Op deze manier wordt je huid van binnenuit gelift en (op)gevuld. De oplossing voor striae, rimpels, verwijde poriën, huidverslapping en acne littekens. De behandeling is pijnloos, al kan het wel gevoelig zijn rondom de ogen en de bovenlip.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Een kuur bestaat uit drie tot vier behandelingen, met een tussentijd van twee tot drie weken. 

De aanmaak van nieuw collageen heeft allen wel tijd nodig. Het optimale resultaat zie je zodoende ongeveer drie tot vier maanden na de behandeling. Uiteraard spelen ook de conditie van je huid in combinatie met de supplementen en je leefstijl mee. 

Benieuwd of Legend Gefractioneerde Radiofrequentie iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct jouw afspraak inplannen?

We maken gebruik van cookies