arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat is jouw drempel om te kiezen voor een behandeling?
4 maart 2020 

Wat is jouw drempel om te kiezen voor een behandeling?

Je kunt verschillende redenen hebben om te kiezen voor een beautybehandeling, maar wij begrijpen dat er ook drempels kunnen zijn. Ben je namelijk weleens teleurgesteld in het resultaat na een behandeling in een andere beautysalon en ben je dus benieuwd of wij wel onze beloftes waar kunnen maken? Of ben je bang dat het toch maar weggegooid geld is? Of is het al een hele stap om naar ons toe te komen zo in je eentje. Graag leggen wij onze werkwijze aan je uit, maar misschien nog wel veel belangrijker laten wij graag onze klanten aan het woord.

Onze missie

Stress en leefstijl vertalen zich onder andere naar je huid. Je kunt de meest geweldige anti-aging producten op je gezicht smeren, als je daarnaast niet lekker in je vel zit, zal deze niet het optimale resultaat bieden. Wij geloven namelijk bij Trends & Lifestyle dat een gezond lichaam bijdraagt aan een stalende huid. Daarom vinden wij het belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje, waarbij natuurlijke schoonheid gecombineerd wordt met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, man en vrouw, er goed uit kan zien. Echte schoonheid komt écht van binnenuit.

Het gaat om jou!

Ten eerste vinden wij het belangrijk om onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijke gezonde lekkernij kennis met je te maken en te horen wat je wensen zijn waar wij je mee kunnen helpen. Wij hechten er veel waarde aan dat je je op je gemak voelt bij ons, dat onze behandelingen voelen als een ontspannen verwenmoment. Daarbij komt hoe duidelijker jij je wensen aan ons voorlegt, hoe beter wij je als team kunnen begeleiden naar wat je wilt bereiken.

Gratis uitgebreide huidscan

Voordat we een behandelplan op gaan stellen, gaan we eerst kijken hoe je huid er nu aan toe is. Door middel van onze uitgebreide gratis huidscan maken we 6 foto’s, deze foto’s geven een precies beeld van je huid, zelfs van de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

Product-, leefstijl- en behandelplan

Aan de hand van de uitslag van de huidscan stel ik een product-, leefstijl en behandelplan voor je op, welke volledig is afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Tevens leg ik je eerlijk uit wat je kunt verwachten en wat de investering hiervoor zal zijn. Zo weet precies wat voor jou persoonlijk het beste resultaat geeft voor nu, maar zeker ook voor op de lange termijn. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk!

Tussentijds bijsturen

Het is belangrijk om de stappen die we maken met de behandelingen en je aangepaste leefstijl, te volgen en daar waar nodig bij te stellen, om zo goede resultaten te bereiken. Daarom hebben we regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s.

Zoals je dus hebt kunnen lezen hebben wij geen standaard aanpak, maar een op maat gemaakt advies.
Zodat jij de mooiste versie van jezelf zult worden!

Klant aan het woord

Nu begrijpen wij dat je denkt; ja, jullie kunnen het allemaal wel leuk vertellen, maar hoe weet ik zeker dat jullie waar maken wat jullie zeggen?

Graag laten wij ook onze klanten voor ons spreken;

Manon / 44 jaar

!QMS IS DE INVESTERING DUBBEL EN DWARS WAARD

‘IK ZIE ER GOED UIT EN DAT WIL IK GRAAG ZO HOUDEN’

‘Ik ben nu 44 jaar en dan ga je toch wel een keer nadenken over anti-aging. Niet dat ik veel rimpels heb, maar juist daarom wilde ik niet meer te lang wachten. Want nu zie ik er nog best goed uit en dat wil ik graag zo houden. Daarom ben ik naar anti-aging specialist Kitty gegaan.

Zo kwam ik voor het eerst in contact met !QMS.’

‘DE EERSTE NACHT LAG IK WAKKER’

‘Kitty heeft ontzettend veel verstand van haar vak. Ze heeft me van alles uitgelegd over de huid en hoe !QMS mij kan ondersteunen in mijn anti-aging traject. Kitty’s verhaal was zo overtuigend dat ik eigenlijk direct ‘JA’ zei tegen een !QMS traject. Maar de eerste nacht na de behandeling heb ik wakker gelegen: Wat een geld! Ik dacht serieus even: ‘Manon, ben je hartstikke gek geworden dat je zoveel geld aan je huid uitgeeft?’

‘WAT ZIE JIJ ER STRALEND UIT’

‘Maar dan zie je het resultaat van !QMS: mijn normaal oh zo gevoelige huid werd rustig en straalde. En nog steeds elke keer als ik bij Trends&Lifestyle ben geweest voor een treatment zeggen mensen: Wat zie jij er stralend uit! Dus ja, inderdaad, om te starten met !QMS was het even een uitgave. Daar ga ik ook helemaal niet geheimzinnig over doen, maar !QMS is deze investering dubbel en dwars waard!’

!QMS GEEFT ME RUST

‘Vroeger was ik altijd aan het zoeken naar passende crèmes en speciale treatments, nu hoeft dat niet meer en dat geeft me zo’n rust! Ik weet: op !QMS kan ik blind vertrouwen en de hele productlijn is prettig. En daarnaast; met middelen als botox weet je nog helemaal niet wat de langetermijneffecten zijn. !QMS is een natuurlijk product en aangezien je maar één lichaam hebt waar je het je hele leven mee moet doen, vind ik dat een hele fijne gedachte!


Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Dat kan hier!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies