arrow_drop_up arrow_drop_down

Naam: Kitty Scherff 

Leeftijd: 41 jaar

Woont: in Zevenbergen met Arjen en zoon Tijn. Plus onze hond Puk, de grootste knuffelhond in klein chihuahua formaat.

Beautyritueel in de ochtend: ik word vóór de wekker wakker, mediteer, zet een intentie voor de dag, drink een kop koffie met havermelk en spring onder de douche. Vervolgens gebruik ik mijn favoriete beautyproducten van Craith, waarna ik klaar ben voor het mooiste moment van de dag: het wakker maken van mijn kleine prins.


Meest trots op: het is lange tijd anders geweest, maar inmiddels ben ik echt blij met hoe ik eruit zie! Zelfs mijn grote en ietwat scheve neus mag er zijn. Hij hoort gewoon bij mij. Punt.


Gaat nooit de deur uit zonder: kauwgom en lipstick. Zo kom ik altijd fris en fruitig voor de dag.


Het leukste aan mijn vak: ik mag mensen een handje helpen om de mooiste versie van zichzelf te worden, zowel van binnen als van buiten. Wat een voorrecht is dat! Daarnaast vind ik het onwijs leuk om de dames in mijn team te stimuleren hun talenten optimaal te benutten.


Best bewaarde beautygeheim: bewegen, mediteren, gezond eten, alleen de beste beautyproducten gebruiken en voldoende slapen. En dan: repeat, repeat, repeat!


Toonbeeld van schoonheid: Moeder Natuur. Ze is krachtig, natuurlijk mooi, nooit perfect, vernieuwend, onvoorspelbaar en altijd in beweging. 


Favoriete superfoods: ha! Ik ben dol op eten en alles wat gezond is, behoort dan ook tot mijn favoriet.


Guilty pleasure: drop! Zet het niet in mijn buurt, want ik eet het (dr)op.


Ultiem relaxmoment: op het water, bij ons in de Biesbosch. Dat is rustgevend, inspirerend én ontspannend.


Lijfspreuk: neem het leven niet te serieus én onthoud dat er voor alles een oplossing is. Die laatste gedachte maakt me rustig en geeft vertrouwen.Contact

Afspraak inplannen of kennismaken met onze manier van werken?

We maken gebruik van cookies