geen zorgen meer over jouw uiterlijk!


Maak nu kennis met ons speciale meet & treat kennismakingsaanbod!

Onze  uitgebreide huidscan is de eerste stap naar verbetering.


Met ons bewezen huid&leefstijl programma hebben al 1000-den klanten hun ideale huid bereikt. Na deze huidscan hoef jij je nooit meer druk te maken over jouw uiterlijk! 

 

Wil jij weten hoe je jouw huid van top tot teen kunt verbeteren? En wil je graag een kennismakingsbehandeling? Met natuurlijk de beste producten voor jouw huid? 


Normaal kost dit € 220,50, maar om je kennis te laten maken bieden we dit eenmalig aan voor    slechts € 146,00


Nummer 3
ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND
Nummer 4
ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX
1000 +
KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS
20 + JAAR
ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN
Schoonheidsspecialist

onze specIALISTE laat JOU ZIEN EN KENNISMAKEN....

  • Met onze professionele uitgebreide huidscan t.w.v. 65 euro analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
  • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk. 
  • Je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans. 
  • Geeft je een korte kennismakingsbehandeling van 20 minuten t.w.v. 60 euro. Hierbij reinigen we de huid, geven je een peeling, algenmasker en dagverzorging.
    1. Krijg je een reiniging, fruitzuur, collageen, dag en nacht crème t.w.v. 99 euro.
    2. Je gaat dus naar huis met een complete totaal aanpak. 
  • Als cadeau ontvang je de 10 gouden tips van huid, hormoon- en voedingsexpert Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een energiek lijf te krijgen en je hormonen in balans te houden.


Dit allemaal nu voor    slechts 146 euro    tijdens onze kennismakingsbehandeling!

Maak nu gebruik van dit kennismakingsaanbod 

voor slechts € 146,-

Hoe gaat onze meet & treat te werk?

Stap1

Na een warm ontvangst met koffie/ thee en een heerlijke gezonde lekkernij, hoor ik graag wat jouw wensen zijn en waar we jou bij kunnen helpen.


Stap 2

Aansluitend worden er met onze uitgebreide huidscan 6 foto's van jouw gezicht gemaakt. De scan geeft een zeer uitgebreid en precies beeld van je huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

Stap 3

Ik stel een product-, behandel en leefstijl plan voor je op, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Zo weet je precies wat je stap voor stap kan doen om je huid mooi te houden of zelfs te verbeteren.

Huidverjonging

Stap 4

We voeren een korte kennismakingsbehandeling van 20 minuten bij je uit. Hierbij reinigen we de huid, geven we je huid een peeling, algenmasker, zuurstoftherapie en dagverzorging.Stap 5

Ik leg je uit wat je mag verwachten, wat de tijdsinvestering is en wat de kosten zijn.

Je weet zo precies wat voor jou persoonlijk het beste resultaat geeft voor nu en op de lange termijn. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk!

Stap 6

En als extra cadeau ontvang je mijn 10 gouden leefstijl tips. Alleen deze tips zorgen er al voor dat jij er stralender uitziet, je energieker en blijer voelt!


JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK? 

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Het is de investering dubbel en dwars waard
''Kitty heeft ontzettend veel verstand van haar vak. Ze heeft me van alles uitgelegd over de huid en hoe de thuisverzorgingsproducten mij kunnen ondersteunen in mijn anti-aging traject. Kitty’s verhaal was zo overtuigend dat ik eigenlijk direct ‘JA’ zei tegen het traject''


Manon

De oprechte interesse, dat maakt MOOI Instituut zo bijzonder
''Wat ik heel prettig vind, is dat ze bij MOOI Instituut altijd oprecht geïnteresseerd in je zijn. Ook staat het hele team voor 100% achter hun product, ze zijn eerlijk en zeggen ook als iets voor jouw huid niet werkt. Geen commercieel geneuzel, hier krijg je eerlijk en deskundig advies''
Mirjam
De producten en MOOI Instituut zijn een gouden combinatie
Iedere keer als ik bij Kitty in de stoel lig, kijkt ze wat mijn huid op dat moment nodig heeft. De ene keer is dat een zuurstofbehandeling en de andere keer een diep voedend masker. Alle behandelingen zijn op maat''


Esmeralda

Je bent 1 klik verwijderd van dit kennismakingsaanbod

voor slechts € 146,-

                                       

Veelgestelde vragen over de gratis huidscan

Hoe lang duurt de huidscan?

De scan incl. uitleg en plan van aanpak duurt 60 minuten.

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze locatie is Doelstraat 8B in Zevenbergen (NB). Je kunt voor de deur gratis parkeren. En we hanteren ruime openingstijden.

Als ik voor- of achteraf vragen heb, hoe kan ik die stellen?

Je kunt ons het beste telefonisch (0168- 852098) of per mail (contact@mooiinstituut.com) bereiken. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Zit ik ergens aan vast als ik een huidscan inplan?

Nee zeker niet, de huidscan is gratis en vrijblijvend. We starten pas een behandeltraject als jij ervan overtuigd bent dat we je kunnen helpen.

Zitten er risico’s aan de huidscan?

De scan is volkomen veilig. Onder 6 verschillende en veilige soorten licht worden er ook 6 foto’s gemaakt waarbij we precies in beeld krijgen hoe jou huid er aan toe is. Er zijn wel veel soort gelijke apparaten op de markt. Zorg er daarom voor dat je je uitsluitend laat behandelen met gecertificeerde apparaten.

Als ik bij jullie onder behandeling ga, wanneer zie ik resultaat?

Omdat wij geen rigoreuze of onnatuurlijke methodes hanteren, heeft het uiteindelijke resultaat tijd nodig. Het lichaam gaat zelf van binnenuit o.a. de collageen (her)productie op gang brengen. Bij de meeste van onze behandelingen zijnde eerste resultaten na ongeveer 1-3 maanden zichtbaar.

                                 

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00

Dinsdag: 09:00 - 17:30

Woensdag: 09:00 - 17:30

Donderdag: 09:00 - 20:00

Vrijdag: 09:00 - 15:00

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

arrow_drop_up arrow_drop_down