arrow_drop_up arrow_drop_down
100% troepvrij en 100% natuurlijk
11 september 2020 

100% troepvrij en 100% natuurlijk

Je eet gezond, je sport regelmatig, je zorgt voor de nodige ontspanning. Maar op je lichaam smeer je een bodycrème die bomvol zitten met chemicaliën, die je huid en lichaam dus geen goed doen. Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook in je lichaam belandt? Tijd om dus te kiezen voor puur, 100% natuurlijk en 100% troepvrij.

Herken je dit?

Stap je uit de douche, voelt je huid direct trekkerig aan. Je smeert je lichaam in en een uur later voelt je huid droog en jeukerig aan. Dat komt omdat er veel van deze producten agressieve ingrediënten bevatten. Die de huid reinigen, maar daardoor ook de natuurlijke oliën van je huid welke je huid zo nodig heeft! Als je je daarna insmeert met een bodycrème die je huid ook nog eens uit balans brengt, krijg je dus een droge, jeukende huid.
Of je smeert lippenbalsem op en je lippen voelen na een uur alweer droog, je smeert ze weer in, maar na een uur heb je weer de lippenbalsem nodig. Je lijkt wel verslaafd! Dit komt omdat de meeste lippenbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans wordt verstoord en je dus niet meer zonder kunt. Niet de bedoeling dus!

Wij zijn fan!

Nu we weten wat we niet willen, producten vol met de verkeerde ingrediënten, zijn we op zoek gegaan naar producten met ingrediënten waar onze huid en lippen wel blij van worden. We zijn daarbij uitgekomen bij het merk Loveli. 100% natuurlijke, troepvrije producten, die lekker ruiken, er mooi uit zien en net zo goed of zelfs misschien wel beter werken voor je huid.

In onze webshop zijn de producten van Loveli te koop. Waarbij onder andere de deodorant, zonder aluminium. Want wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat het aluminium in een deodorant door je huid wordt opgenomen en in je lichaam terecht komt, via je bloedbaan in je klieren en zelfs je hersenen belandt?! Maar je vindt er ook de bodycreme, handcreme, lippenbalsem en een lijn speciaal voor de man. Wij zijn fan!

Waarom kiezen voor Loveli?

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥ 100% natuurlijk
♥ 100% troepvrij
♥ Nooit op dieren getest
♥ Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES,PEG’s, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
♥ Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
♥ Gemaakt in Amsterdam / Nederland
♥ Je kunt je producten hervullen met milieuvriendelijk refills

Probeer het en je wordt vast net zo’n fan!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies