arrow_drop_up arrow_drop_down
Mesotherapie voor het haar

Craith lab blue line

Beschermt de jonge huid en de volwassen gestreste huid 

De laatste wetenschappelijke studies wijzen uit dat het milieu een slechte invloed heeft op onze huid. Onze huid is echter constant in interactie met het milieu en heeft het hierdoor moeilijker dan ooit. De huid wordt niet alleen blootgesteld aan de verontreinigde lucht en het water, maar we ademen het ook dagelijks in en de verontreinigende stoffen dringen onze huid binnen van buitenaf. Daarnaast is ons eet-, leef- en beweegpatroon door de jaren heen  verslechterd. Het is dus van groot belang een goede huidbarrière te creëren tegen deze slechte invloeden het milieu op onze huid.  


Door de natuurlijke werkstoffen in de revolutionaire BLUE LINE van CRAITH LAB worden de gevoelige jonge huid en de volwassen gestreste huid beschermt, worden ontstekingen in de huid afgeremd en wordt de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd. De huidbarrière wordt versterkt en maken vrije radicalen die in ons lichaam komen en daarbij een reactie aan gaan met zuurstof geen kans.


Welke invloeden heeft het milieu op onze huid?

 • Vlekkerige huid; de huid krijgt een mindere weerstand, omdat de huid barrière van de huid verzwakt.
 • Grauwe huid
 • Rimpels; doordat het milieu dagelijks vocht uit de huid onttrekt
 • Ontstekingen, welke eczeem kunnen vormen
 • Ziektes zoals Jessner en Lupus
 • Roodheid, van couperose tot rosacea
 • Pigmentvlekken
huidproblemen

Wat doet de Blue line?

De BLUE LINE zorgt voor een duidelijke versterking van het afweersysteem van de huid.

- Vermindert ontstekingsprocessen

- Vermindert droge huid en reguleert de vochtbalans

- Vermindert de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel 

- Versterkt de huidbarrière

- Beschermt het lichaam tegen infecties

- Zorgt voor een goede vetbalans 

verzorging van de

binnen- en buitenkant

De BLUE LINE ondersteunt niet alleen de huid van buiten, maar ook van binnen door middel van voedingssupplementen met probiotica (goede bactieriën)!


verzorging Van de buitenkant

De verzorging vanaf de buitenkant gebeurt door gebruik te maken van micellen en Hanföl; 

 • Micellen zijn moleculen welke zich hechten aan vuil en vet.
 • Hanföl, ook wel CBD-olie genoemd bestaat uit Linolzuur en Alpha Linoleenzuur, waarvan de samenstelling bijna identiek is aan de menselijke huid en zorgen voor een schitterende huid. 


Verzorging van de binnenkant

De verzorging vanuit de binnenkant gebeurt door gebruik te maken van voedingssupplementen met daarin de probiotica Lactobacillus heveticus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus en Bifidobacterium Breve;


 • Lactobacillus helveticus versterkt het immuunsysteem van de huid.
 • Bifidobacterium longum vermindert ontstekingen.
 • Bifidobacterium bifidum ondersteunt de productie van vitaminen in de darm, remt schadelijke bacteriën en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Lactobacillus Rhamnosus werkt tegen allergieën en zorgt voor een gezonde huid.
 • Bifidobacterium Breve zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en voorkomt het verlies van elastine. Daarnaast werkt het tegen ontstekingen en allergieën.
Schoonheidsspecialist

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

MEER INFORMATIE OVER de blue line voor de gevoelige jonge huid en de gestreste volwassen huid

OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.
We maken gebruik van cookies