arrow_drop_up arrow_drop_down
huidproblemen

Huidverbetering behandelingen

Reken af met de onzekerheid over je huid

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Laat je huid je in de steek?

Wij niet!

Acne, striae, couperose, steelwratjes, littekens of pigmentvlekken: soms lukt het je niet om ze te omarmen. Net als een doffe, grauwe of oneffen huid. En dat hoeft ook helemaal niet. Wij hebben een legio aan kennis en kunde in huis, waarmee je je huid zichtbaar kunnen verbeteren. En ja, dat kan ook zonder rigoureuze ingrepen. Dat hebben we de afgelopen twintig jaar veelvuldig met onze eigen ogen gezien.


Weten welke behandelingen we allemaal in huis hebben? Hieronder leggen we ze één voor één aan je uit.

 

Kom je er niet helemaal in uit? Schroom je dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee! 

MAAK KENNIS MET ONZE BEHANDELINGEN VOOR  

huidverbetering

Huid herstellen

UITGEBREIDE 

HUIDSCAN

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zeker als het gaat om je huid. Daarom kun je jouw huid in kaart laten brengen met onze uitgebreide huidscan. Na de scan weet je precies waar je staat en krijg je de behandelingen en de huidverzorgingsproducten die bij jouw huid passen. En dat zie je, je straalt!
acne

Craith lab - blue line - jonge huid

Door de natuurlijke werkstoffen in de revolutionaire BLUE LINE van CRAITH LAB worden de gevoelige jonge huid en de volwassen gestreste huid beschermt, worden ontstekingen in de huid afgeremd en wordt de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd. De huidbarrière wordt versterkt en maken vrije radicalen die in ons lichaam komen en daarbij een reactie aan gaan met zuurstof geen kans.
Huidverjonging zonder plastische chirurgie

ACNE 

BEHANDELING

We kunnen er lang of kort over praten: acne is een vervelend probleem. Het eerste waar mensen naar kijken is namelijk je gezicht! Als je een gezicht hebt vol oneffenheden en pukkels, kan dat je erg onzeker maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe pijnlijk die onderhuidse bultjes kunnen zijn.
KRUIDENPEELING


De kruidenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de kruidenpeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.


Striae verwijderen

STRIAE VERMINDEREN

Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.haarproblemen

SSR LASER
HUIDVERBETERING

De SSR Laser laadt de huidcellen als het ware op met nieuwe energie. De aanvulling van deze energie zorgt ervoor dat de huid weer op volle kracht gaat functioneren. De huid wordt niet alleen strakker, maar ook gezonder. Dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe, gezonde huid. De huid wordt soepel en elastisch, zonder te gaan hangen.
anti aging

ZUURSTOFBEHANDELING


Zuurstof is van levensbelang. Ook voor je huid! Tijdens een Craith zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Hierdoor dringen werkzame stoffen dieper je huid binnen. Een Craith zuurstofbehandeling zorgt direct voor een volle en stralende huid.
benen ontharen

CRYOTHERAPIE


Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft jou die frisse en jeugdige uitstraling!

huidverjonging

PIGMENTVLEKKEN

VERWIJDEREN

Pigmentvlekken. Nee, ze zijn niet schadelijk en daar ben je bij om! Aan de andere kant irriteren ze je stiekem wel, want je gezicht heeft een onregelmatige teint door al die bruine vlekjes. En daar wil je van af. Met de Iridex Yellow laser verdwijnen jouw pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!


Huidverjonging zonder plastische chirurgie

COUPEROSE VERMINDEREN


Rode wangen, zichtbare adertjes en gesprongen haarvaatjes. Ook al is couperose ongevaarlijk, het ontsiert je gezicht. En eigenlijk ben je dat zat! Bij MOOI Instituut kunnen we jou van je couperose afhelpen. In een paar behandelingen heb jij weer een stralende huid!anti aging

STEELWRATJES
VERWIJDEREN


Steelwratjes laten verwijderen? Steelwratjes ontstaan niet door een virus, zoals echte wratten. Ze zijn niet besmettelijk en ongevaarlijk en komen voor bij zowel mannen als vrouwen. Vaak duidt het op een onderliggend probleem in je insulinehuishouding. Het is daarom goed de oorzaak van dit probleem aan te pakken!


LITTEKENS VERMINDEREN


Littekens op bepaalde plekken en met name in het gezicht worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.

Hulp nodig met kiezen? 

Vul de intake hieronder in (duurt 3 minuten)
 Je ontvangt dan binnen 24 uur advies op maat van ons. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call met je in.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Ja maar, wie zijn jullie eigenlijk?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Meer informatie over huidverbetering of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Dit moet je weten over de 

huidverbeterende behandelingen

Voordelen van een huidverbetering behandeling

  • Een huid zonder oneffenheden
  • Beschermt de huid tegen de slechte invloeden van het milieu
  • Minder acne
  • Strakke huid
  • Jeugdige uitstraling van de huid
  • Geen pigmentvlekken meer
  • Vermindering van couperose
  • Geen steelwratjes meer
  • Vermindering van littekens
  • Vermindering van striae

Uitgebreide huidscan

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s met de Observe500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zon schade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.
ook voor mannen

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid, stralende huid en een prachtig lichaam.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdig de behandeling aanpassen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid en lichaam is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een huidverbeterende behandeling

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.


Een gezonde en stralende huid

Je oneffenheden zijn verminderd of verwijderd en je kunt weer het leven lijden waar jij je mooi en prettig bij voelt.

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een stralende en gezonde huid.


Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

MOOI Instituut is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

Verbeterende behandeling voor de huid inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies