arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom is een behandeling in onze beautysalon een belangrijke toevoeging?
18 februari 2021 

Waarom is een behandeling in onze beautysalon een belangrijke toevoeging?

Waarom naar de schoonheidsspecialist, als je thuis ook je huid kunt verzorgen? Hoewel een goede reiniging en verzorging met de juiste producten vanuit thuis heel erg belangrijk zijn, heeft een behandeling in onze beautysalon een aantal belangrijke toevoegingen. Graag vertel ik je welke dat zijn!

Waarom naar een professionele schoonheidssalon gaan?

Vroeger werd een bezoek aan een schoonheidssalon gezien als pure luxe (wat het natuurlijk ook echt wel is ­čśë) Tegenwoordig weten gelukkig steeds meer vrouwen, mannen en zelfs jongeren de weg naar de schoonheidsspecialist te vinden. Maar waarom naar een beautysalon gaan, als er in de winkels allerlei verschillende soorten reinigings- en verzorgingsproducten en zelfs soms apparatuur te koop is? De belangrijkste reden om een schoonheidsspecialiste te bezoeken is het in topconditie houden van je huid!

Het in topconditie houden van je huid

De huid is ons grootste orgaan, je huid beschermt tegen indringers van buitenaf zoals bacteri├źn en virussen, beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals invloeden van het milieu, kou en het zonlicht en zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen. Je huid in topconditie houden is dus wel degelijk van groot belang.

Je huid in topconditie houden doe je door een gezond en gevarieerd voedingspatroon aan te houden, de juiste reinigings- en verzorgingsproducten voor jouw huid te gebruiken, stress te vermijden, voldoende en goed te slapen en regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Onze behandelingen zijn uitgebreider en dieper dan de verzorging welke je dagelijks thuis uitvoer. Door de dieptereiniging welke wij in de salon uitvoeren, worden dode huidcellen verwijderd en maakt je huid toegankelijker voor de werkzame stoffen welke wij met bijvoorbeeld een verzorgend masker weer toevoegen.  Jouw huid in een topconditie brengen en houden, dat is onze missie!

Het zijn experts

Schoenmaker hou je bij je leest. Een uitspraak die ook zeker voor schoonheidsspecialistes geldt. Onze specialistes zijn ware experts op het gebied van huid, haar en lichaam. Beschikken over een uitgebreide kennis en kunnen je voorzien van een persoonlijk advies, afgestemd op jouw huid. Iedere huid heeft namelijk andere behoeftes. Daarnaast werken wij met hoogwaardige producten, welke meer werkzame stoffen bevatten dan de producten bij de drogist.

Bij een regelmatig bezoek aan onze beautysalon zien we je huid met enige regelmaat en kunnen we opkomende problemen tijdig traceren en de behandeling en de te gebruiken producten daar waar nodig bijsturen. Zo worden opkomende problemen snel en doeltreffend aangepakt.

Tevens zal na verloop van tijd de conditie van je huid veranderen en zal hierop ook de behandeling en producten weer afgestemd moeten worden. Wij monitoren dus als het ware je huid.

Huidproblemen

Een mooie huid komt helaas niet uit een potje. Ook huidproblemen verhelpen met producten welke misschien niet echt goed passen bij jouw huid gaat niet lukken en kan de klachten zelfs nog verergeren.

Daarom is het zeker als je te maken hebt met huidproblemen, zoals acne, een door medicatie aangedane huid of een extreem gevoelige huid, raadzaam om een bezoek te brengen aan de salon. Zo kunnen wij door middel van een huidscan de huid in de diepste lagen analyseren en hier een behandelplan op samenstellen.

Relax

Ik zei het al eerder, een behandeling bij een schoonheidsspecialiste is pure luxe. En graag willen wij dat je het ook zo ervaart! Even tijd voor jezelf en je gezondheid, even helemaal relaxen en alle aandacht voor jou. Even echt een momentje voor jezelf!

Hoe vaak je de salon moet bezoeken?

Aan de hand van een huidscan (welke je hier gratis aan kunt vragen) en het bespreken van jouw wensen kunnen we een behandelplan voor je opstellen.

Ik adviseer vaak bij het verbeteren van de huid elke 4 tot 6 weken een behandeling en voor het verzorgen van de huid elke 6 tot 8 weken. Natuurlijk is dit geheel aan jou, het enige wat wij zullen doen is je adviseren.

Geniet!

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere redenen om regelmatig naar de beautysalon te gaan. Maar wij zeggen altijd; ervaar het zelf! Gun jezelf dat moment van rust en ontspanning in onze schoonheidssalon en natuurlijk het resultaat!

Wij begrijpen dat er ook drempels kunnen zijn om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon, maar zoals je in deze blog kunt lezen gaat het ons om jou! En heb je vragen? Stuur ons een mailtje of bel ons, wij beantwoorden ze met liefde!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingredi├źnten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies