arrow_drop_up arrow_drop_down
Zo word ook jij de mooiste versie van jezelf!
21 november 2019 

Zo word ook jij de mooiste versie van jezelf!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; nee, onze beauty producten en behandelingen gaan je er niet voor altijd als 25 jaar uit laten zien. En nee, wij hebben geen kant en klare formule om eeuwig jong te blijven. Spoiler alert: geen enkel product of behandeling gaat dat doen. Was het maar zo simpel.

De enige die ervoor kan zorgen dat jouw huid stralend en gezond blijft, dat ben jij zelf! Net zoals je geen killerbody krijgt door naar sport te kijken of erover te lezen. Aan de slag dus. Maak je geen zorgen, want gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Wat je ervaringen tot nu toe ook zijn.

Persoonlijk vind ik het hebben van een mooie en gezonde huid een keuze.

Iedereen krijgt te maken met huidproblemen en huidveroudering, echt iedereen. Niet iedereen stoort zich eraan. Een huid is nu eenmaal een levend orgaan en dat wordt soms pijnlijk duidelijk. Ik bedoel dan ook zeker niet dat je je alle dagen van het jaar gezond en stralend voelt en er ook zo uitziet. Dat lijkt mij onmogelijk. Wat betekend een mooie, gezonde en stralende dan wel?

Pak de regie over je gezondheid

Voor mij gaat het erom dat je alle dagen van het jaar de regie pakt over je gezondheid van je huid en je lijf! De UPS en de DOWNS.

Eenvoud en resultaat is datgeen wat ontstaat wanneer je jaren lang ervaring hebt en een ervaringsdeskundige bent. Dat is de reden waarom eenvoud en resultaat ook de boventoon voert in onze adviezen en behandelingen.

Kies bewust

Ik kies bewust voor natuurlijk, resultaat en eenvoud!

Bewust, net als het herhalen van dingen. Niets van wat ik doe is nieuw! Het zijn de juiste dingen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en de herhaling daarvan. En dat allemaal afgestemd op jouw behoeftes.

Je wordt geen topsporter na 1 training, je hebt geen stralende huid na 1 behandeling. Het gaat om herhalen, herhalen en nog eens herhalen.

En zo helpen wij jou bij het bereiken van jouw ideale huid, lichaam en hormoonbalans!

Zo word ook jij de mooiste versie van jezelf!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediƫnten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies