Gun het jezelf om op te laden! Echt op te laden!

Gun het jezelf om op te laden! Echt op te laden!

Ontspanning verlicht spanning, vermindert stress, vertraagt onze hartslag, vermindert onze bloeddruk, verbeterd de doorbloeding, helpt de spijsvertering, verbeterd je focus en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ontspanning is dus heel erg belangrijk voor ons gehele welzijn.

Diepe ontspanning

Bewust kiezen voor me-time, mediteren, regelmatig bewegen zijn allemaal hele goede stappen om te zorgen voor ontspanning. Maar helaas is het voor veel mensen lastig om in diepe ontspanning te komen. Terwijl regelmatig diep ontspannen essentieel is om optimaal te kunnen functioneren. Vergelijk het met de batterij van je telefoon, deze moet opgeladen worden anders functioneert hij niet. Dus wanneer jij nooit helemaal oplaadt, zal je ook steeds minder goed functioneren.

Je laadt volledig op wanneer je diep ontspant. Deze diepe ontspanning geeft je energielevel een boost! Soms kun je je na 20 minuten diep ontspannen, je energieker voelen dan na een hele nacht slapen.

Hard werken, veel doen en veel bereiken

We leven in een prestatiemaatschappij, we rennen van ons drukke werk naar de sportclubjes van de kinderen, eten een snelle makkelijke hap en moeten daarna nog socializen met collega’s tijdens een borrel. We worden in onze maatschappij aangemoedigd om hard te werken, veel te doen en veel te bereiken. Maar om dit te kunnen bereiken is diepe ontspanning noodzakelijk, je energiepotje wordt aangevuld, zodat je er daarna weer vol tegenaan kunt. Gun het jezelf dus om op te laden.

Maar hoe ga ik in diepe ontspanning komen?

Ontspannen kun je niet overhaasten. Even snel gaan liggen als je een half uurtje tijd hebt werkt niet, je gaat namelijk onder druk ontspannen. Diepe ontspanning kost tijd, maar is het zeker waard. Je hebt maar één lichaam en daar moet je goed voor zorgen. Als je niet gezond bent, functioneer je niet en kun je ook niet optimaal presteren.

Gelukkig kunnen wij je helpen om in deze diepe ontspanning te komen met onze Body Greentouch massage!

Body Greentouch massage

Op een comfortabele, indien gewenst verwarmde, wellnessbank starten we met een specifieke ademhalingssessie. De ontspannende muziektonen zorgen ervoor dat je in je eigen bubbel kunt genieten van een volledige body touch massage. Letterlijk van top tot teen! Je lichaam start direct met ontspanning, herstel en verbetering. Het is een intense beleving welke helend is voor je body & mind!

De kleinste verhardingen en verklevingen in het spier,- en (huid)bindweefsel sporen we op. Tijdens deze Body Greentouch massage maken we deze met verschillende dieptemassage technieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren, het bindweefsel en raakt het weefsel sterk doorbloed. Zeg maar hallo tegen die glow op je gezicht! Een massagebehandeling of huidbehandeling als onderdeel van een Greentouch lichaamsmassage is daardoor veel effectiever dan een traditionele behandeling.

 Door middel van onze Body Greentouch massage:

  1. Krijg je een ontspannen lichaam en geest
  2. Creëren we een betere balans tussen de alledaagse drukte en rust
  3. Versoepeld en verstevigd de huid
  4. Worden spierklachten voorkomen en verminderd
  5. Vermindert of verdwijnt cellulite, vochtophopingen en verklevingen.

De huid wordt soepeler, de elasticiteit en collageen opbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen worden verwijderd.

De huid wordt ontgift, de doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd. Je lichaam én mind knappen er enorm van op.

De focus ligt op het verminderen van gevoelens van stress, het versoepelen van de spieren, pezen en gewrichten, het bevorderen van de bloedsomloop en stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. De klassieke Body Greentouch massage draagt zowel lichamelijk als geestelijk bij aan het behoud van een goede gezondheid.

Kies jij ervoor als je tijd maakt voor ontspanning, voor echt goede diepe ontspanning? Klik hier voor meer informatie over en het boeken van de Body Greentouch massage.


Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down