arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat kan ik doen tegen haaruitval?
29 november 2019 

Wat kan ik doen tegen haaruitval?

Haaruitval, niets vervelender dan een uitdunnende haardos en een haarborstel vol met haar. Maar geen paniek, er is zeker iets aan te doen en wij kunnen je helpen!

Gemiddeld genomen verliest een vrouw ongeveer 50 tot 100 haren per dag. Maar door verschillende oorzaken kan er meer haarverlies zijn. Het haar wordt slap, futloos en ziet er dun uit. Maar dat wil uiteraard geen enkele vrouw!

Oorzaken haarverlies

Vaak komt haarverlies door een verstoorde hormoonbalans. Veroorzakers van een verstoorde hormoonbalans zijn onder andere stress, vitaminetekort, teveel suikers en de overgang. Het is dus aan te raden om als eerste je leef- en voedingspatroon onder de loep te nemen.

Bij stress treed haarverlies vaak niet direct op, maar valt het haar uit als de stressvolle periode achter de rug is. Dit kan zelfs tot 6 maanden nadien gebeuren. Vermijd dus zoveel als mogelijk stressvolle situaties en probeer genoeg te ontspannen en bewegen.

Wat kunnen we doen tegen haaruitval

Nadat we je hormoonbalans, leef- en voedingspatroon onder de loep hebben genomen en het voedingspatroon eventueel hebben aangevuld met voedingssupplementen, gaan we kijken welke behandeling het meest geschikt is. Om de haaruitval te herstellen en zoveel mogelijk te beperken, maken wij gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld mesotherapie voor het haar. Het is een succesvolle behandelmethode die ook kan worden toegepast bij haarverlies bij een verstoorde hormoonbalans. Mesotherapie remt de haaruitval en stimuleert de nieuwe haargroei.  De resultaten van mesotherapie zijn goed, zonder dat er sprake is van een zeer ingrijpende behandeling. Wij brengen namelijk met een zogenoemde ‘mesogun’ een kleine injectie in het haarzakje en injecteren hierbij de nodige vitaminen, mineralen en aminozuren. Hierdoor stopt de haaruitval en wordt het haarzakje opnieuw gevoed.

Is de behandeling tegen haaruitval pijnlijk?

De behandeling tegen haaruitval doet geen pijn, maar geeft een kort prikkelend gevoel op het hoofd. Het behandelde gebied heeft door de injecties kleine gaatjes, die na enkele dagen herstellen. Mesotherapie voor het haar is dan ook een veilige cosmetische behandeling waarbij de kans op bijwerkingen en complicaties gelukkig klein is.

Behandelplan

Wij maken uiteraard een behandelplan op maat. Er wordt hierbij gekeken naar de mate van haaruitval en de verwachtingen van de behandelmethode. Natuurlijk is er ook een uitgebreide hormoonanalyse en behandelen wij de hoofdhuid. Dit is van groot belang om de behandeling tegen het haarverlies te laten slagen.

Meer weten over mesotherapie voor het haar, zodat u haaruitval kunt stoppen? Wij leggen deze behandelmethode graag uitgebreid aan je uit.

 

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies