Gratis uitgebreide huidscan

WIL JIJ WETEN HOE JE JOUW HUID in TOPCONDITIE BRENGT ÉN HOUDT?

Doe onze gratis huidscan en ontvang een behandelplan op maat, aangevuld met doe-het-zelf tips op het gebied van voeding en leefstijl


Zo kun je direct aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe werkt een huidscan met de OBSERVE 520 precies?


We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken. De scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.


  • Intake gesprek met de huidspecialist
  • Observ 520 huidscan
  • Uitleg resultaten scans
  • In kaart brengen van je persoonlijke wensen en verwachtingen
  • Het opstellen van een effectief en resultaat gericht behandel en leefstijl plan
Huidverjonging zonder plastische chirurgie

OBSERV 520

De Observ 520 huidscan analyseert de diepere huidlagen en brengt de te verwachten huidproblemen in beeld. Tijdens de scan worden foto´s gemaakt van je huid in zes verschillende huidanalyse-modi die ons helpen bij het opstellen van het behandelplan voor je huid. Daarnaast helpt de scan ons ook om goed te adviseren op het gebied van lifestyle. De gepatenteerde technologie waar de scan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft eventuele huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn. Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later zichtbaar worden. Wanneer we er op tijd bij zijn om bepaalde problemen aan te pakken kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.


Een aantal belangrijke kenmerken die we kunnen meten met de Observ 520 huidscan zijn huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.


In combinatie met jouw persoonlijke wensen maken we vervolgens een stappenplan, waarin naast de geadviseerde behandelingen en huidverzorgingsproducten ook een persoonlijk (leefstijl)advies is opgenomen.


Na afloop ontvang je onze persoonlijke top tien gouden leefstijltips, gewoon omdat we graag onze kennis met je delen.

Direct een gratis huidscan inplannen? 

Dat kan!

arrow_drop_up arrow_drop_down