arrow_drop_up arrow_drop_down


Plan nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!


Plan GRATIS en vrijblijvend een adviesgesprek met Kitty! Hierin bespreken we wat zo'n Vegan Detox nou eigenlijk allemaal inhoudt en of het voor jou geschikt is. Als je geïnteresseerd bent, zullen we samen kijken hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Dit doen we altijd middels 1 op 1 begeleiding en met supplementen die we voor jou persoonlijk selecteren.


Nu tijdelijk inclusief een GRATIS hormoonconsult ter waarde van €125,-.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom detox?

Ons lichaam is briljant. Het ruimt alle troep op die het binnen krijgt. Toch kan dat briljante lichaam af en toe wel eens wat hulp gebruiken! De snelheid waarmee we tegenwoordig ons lichaam vervuilen is niet meer bij te benen. Een detoxkuur is een soort grote schoonmaak. Al het afval wat je hebt verzameld door stress, een ongezonde leefstijl of medicijngebruik, wordt door een detoxkuur verwijderd. Je krijgt weer schone darmen waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. En dat is te zien, je straalt!

Waarom ontgiften belangrijk is:

Gifstoffen hebben een verstorend effect op veel processen in ons lichaam. Dit kan leiden tot vage klachten als:
 • Dikker worden terwijl je niet veel calorieën eet 
 • Moeilijk afvallen wanneer je op dieet gaat 
 • Je minder energiek voelen 
 • Vocht vasthouden 
 • Een opgeblazen buik en obstipatie


Misschien herken je je in een of meerdere van bovenstaande ongemakken. Er is goed nieuws voor jou! Je kunt dit ombuigen en juist wel positieve effecten ervaren met betrekking op je gezondheid. Wat wel belangrijk is, is jouw motivatie om te starten met deze vegan detox.
Maar goed, je was niet tot hier gekomen met lezen, als je niet gemotiveerd bent om iets te veranderen en je gezondheid een goede boost te geven.

Mijn jaren lange ervaring met verschillende mensen; jong, oud, dik, dun, man, vrouw, gezonde leefstijl, geen gezonde leefstijl, veel detox ervaring, weinig detox ervaring. Het maakt bij deze vegan detox geen verschil wat jou startpunt is. Iedereen kan deze detox volhouden omdat deze zo makkelijk, lekker is en je enorm snel resultaat ervaart. Waardoor het ook leuker en nog makkelijker is om vol te houden.

 • Je komt in de vetverbranding modus en krijgt meer energie
 • Je bent helder van geest
 • Verlies tot 4 kg in 10 dagen tijd
 • Je hormonen komen weer in balans, geen last meer van moodswings
 • Je slaapt veel beter
 • En je krijgt een stralend mooie huid
 • Vermindert roodheid en ontstekingen, ideaal bij acne
 • Gezonder worden en betere darmflora
 • Minder opgeblazen gevoel en minder vocht vasthouden
 • Gunstige werking op cellulite
 • Gunstig effect op cholesterol en hoge bloeddruk
 • Kom van je insuline resistentie af (en de daarbij behorende love handels)
 • Je verliest vooral centimeters op je buik

DE PERFECTE STAP VOOR JOU IS NU DE 10-DAAGSE VEGAN DETOX KUUR

Review Sckin Vegan Detox

Sinds vorig jaar november/december was ik redelijk aan het "sukkelen" met mijn gezondheid. Het begon met een longontsteking, na antibiotica en prednison stootkuurtje knapte ik wat op maar bleef zo ontzettend moe. Na het bloed onderzoek begin januari bleek dat ik pfeiffer had..... (zucht... 41 jaar en dan pfeiffer hebben, dacht dat ik dat allang gehad had als puber, maar toch niet het geval). Hier kon ik niet veel aan doen, als alleen mijn rust pakken en hopen dat het niet al te lang zou duren die extreme vermoeidheid. Na een aantal weken wat minder uren te werken (dan full time) ging het ietsje beter, maar ik werd niet echt "mezelf" (Een vrolijk stuiterende energiebom, die bijna niks teveel vindt, en overal een uitdaging in ziet).


Toen kwam er op Facebook steeds iets voorbij van Vegan detoxen..... ik ben dat gaan lezen en ik dacht zou dat iets voor me zijn. Ik wil meer energie, wil mezelf weer zijn......


Daarna heb ik een bericht gestuurd naar Kitty en een afspraak gemaakt. En zo begon ik aan 10 dagen detoxen. Het was wennen, maar ik vond het vooral heeeeeel veel eten. Na 10 dagen volbracht te hebben, met support via de messenger van Kitty kan ik alleen maar zeggen dat ik me een stuk energieker voel. 5 Kilo lichter ben en ik zin heb elke dag weer gezonde dingen te ontdekken die ik jaren niet gegeten heb, of niet in deze combinatie. Mezelf bewust zijn van de voeding waar ik me niet beter door ga voelen, en hier een balans in zoeken. Ik ben mama van 2 puber kinderen, die het liefst leven op pizza, friet en brood, dus dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar ze steunen me, net zoals mijn man. Samen zijn we al een heel eind. Als iemand behoefte heeft aan meer energie en een reset van zijn lichaam, ik kan het echt iedereen aanraden.

 

Nogmaals bedankt Kitty, heel blij met jou advies!

 

Liefs Patricia van Mourick

REVIEW SCKIN VEGAN DETOX

GEEN HONGER, GEEN BEHOEFTE AAN SUIKER EN GEEN OPGEBLAZEN GEVOEL

Door de ervaringen van een vriendin ging ik me verdiepen in de vegan detox. Zij was zo enthousiast. Ik herkende mezelf in het opgeblazen gevoel hebben. Hoe zij sprak over de detox maakte mij erg nieuwsgierig. Detox dan denk ik aan heel weinig eten, leeg voelen, hele dag honger hebben. Vaak wordt ik hier chagrijnig en futloos van. Normaal heb ik veel energie en sport ik veel.
Ik besloot contact op te nemen en na een gesprek met Kitty ben ik begonnen aan de Vegan detox. De eerste 2/3 dagen vond ik pittig eind van de middag, de avond....., maar daarna ben je als het ware gereset.
Geen honger, geen behoefte aan suiker en geen opgeblazen gevoel. Ik ben zeer tevreden!


Groetjes Debby

HET RESULTAAT IS SUPER!

Ik ben bij jullie terecht gekomen via een berichtje op Facebook. Mijn wens was mijn lichaam op te schonen en mij daardoor fitter te voelen. 

Het resultaat is super! Ik heb veel meer energie, een frisse en mooiere huid en uitstraling.


De wijze van detox kan ik zeker aanbevelen, omdat het zo goed vol te houden is. Je eet gewoon, alleen ander en geen shakes e.d.

Echt iets om twee maal per jaar te doen!


Even je lichaam resetten.

Groetjes Irene

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 12:00 - 20:00

Donderdag: 09:00 - 20:00

Vrijdag: 09:00 - 15:00

Zaterdag: op afspraak

Zondag: Gesloten

We maken gebruik van cookies