!QMS MEDICOSMETICS

Detoxbehandeling voor het haar

Een gezonde volle haardos vol met veerkrachtige glanzende lokken

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Een gezonde volle haardos vol met veerkrachtige glanzende lokken. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en je straalt! Helaas hebben velen onder ons last van dun, futloos en dof haar. Ook hebben we last van haarverlies. Gelukkig kan een detoxbehandeling voor je haar helpen!


De basis voor gezond en glanzend haar begint bij de hoofdhuid. 


Haarproducten bevatten vaak sulfaten, was en siliconen welke zich hechten aan je haar. Deze producten zijn lastig te verwijderen en vormen een laagje om je haar. Reguliere verzorgingsproducten werken hierdoor niet meer en water en oliën kunnen hierdoor niet meer je haar binnendringen. De zuurgraad van je hoofdhuid wordt verstoord, waardoor er klachten ontstaan. 


Ook door zon, zee- en zwembadwater krijgt je haar het een en ander te verduren. Daarnaast zitten er in reguliere shampoos vaak ook nog chemicaliën en eisen het gebruik van de föhn en krul- en stijltangen het nodige van je haar. Tevens laten we tegenwoordig regelmatig ons haar kleuren, waarbij de nodige chemicaliën worden gebruikt. 


Heb je last van haarverlies, jeuk op je hoofdhuid, vet of juist heel droog haar, dan is een detoxbehandeling voor het haar aan te raden. 
!QMS Behandeling

Ontgiften


Tijdens deze detoxbehandeling ontgiften, voeden, versterken en verbeteren we de conditie van de hoofdhuid en het haar. Het verwijderd onzuiverheden en heelt de geïrriteerde huid waardoor de klachten zullen verminderen. De detox is puur zuiverend en zorgt voor een diepe reiniging van het haar en de hoofdhuid. Je haar en hoofdhuid worden schoon, tot in de haarzakjes. In combinatie met de haargroeistimulerende massage, welke ervoor zorgt dat de bloedcirculatie in de hoofdhuid weer op goed gang komt, krijg je weer een gezonde hoofdhuid en prachtig haar. 

Afspraak maken voor jouw detoxBehandeling?

Voeding


Om de conditie van de hoofdhuid en het haar weer op peil te brengen is het naast de detoxbehandeling aan te raden om gezonde lichte maaltijden te eten en voldoende water te drinken. Gezond haar komt namelijk niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Zorg ervoor dat je voldoende vitamine A,B en E binnenkrijgt, welke zorgen voor sterk en vol haar. Met eventuele aanvulling van mesotherapie voor het haar kunnen we de benodigde vitamines direct in het haarzakje inbrengen. Tevens dient er gekeken te worden naar de hormoonbalans, aangezien een verstoorde hormoonbalans ook zorgt voor klachten aan de hoofdhuid en het haar. 


Na deze detoxbehandeling glanst je haar 

en je zult merken dat je je haar beter in model krijgt. 

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

detoxBehandeling voor het haar inplannen?

We maken gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down