arrow_drop_up arrow_drop_down
Schoonheidsspecialist

CRYO-T SPRAY

GEEFT JOU EEN STRAKKE GEZONDE HUID

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

EEN WAANZINNIGE RESET

Hoe werkt het?

Tijdens een Cryo-T Spraybehandeling blazen we ijskoude lucht tegen je huid... Oké, je kunt vast leukere bezigheden bedenken, maar het effect is waanzinnig. De plotselinge kou geeft een signaal af aan de hersenen, waardoor er meer bloed en zuurstof naar je cellen wordt gepompt en dat zie je meteen. Vergelijk het met het after effect van een fikse boswandeling op een koude winterse dag. Met de Cryo-T Spraybehandeling geef je jezelf een harde reset en dat in slechts twee tot vier minuten.


Je kunt hem inzetten naast het verstevigen van de huid ook inzetten om haaruitval tegen te gaan, cellulite te bestrijden en huidaandoeningen zoals acne en rosacea te behandelen

ontspannen leefstijl

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De Cryo-T Spraybehandelingen worden ingezet ter ondersteuning van andere huidverjongingsbehandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je leefstijl.

Benieuwd of de Cryo-Spray iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

direct een Afspraak maken Voor jouw Cryo-T SprayBehandeling?

We maken gebruik van cookies