arrow_drop_up arrow_drop_down

Craith lab ZUURSTOFBEHANDELING

BLAAS JE HUID NIEUW LEVEN IN

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Hoe werkt het?

Tijdens een Craith Lab zuurstofbehandeling brengen we met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof aan op je huid. Zo kunnen de werkzame stoffen van de Craith Lab producten, zoals collageen en hyaluronzuur, nog dieper je huid binnendringen waardoor hun werking wordt versterkt. Ongelooflijk maar waar: met een Craith Lab zuurstofbehandeling verhoog je de huidelasticiteit, krijg je een volle, stralende huid, activeer je de celdeling, versnel je de wondgenezing, optimaliseer je de celfuncties en last but not least: verbeter je de vochtigheid en de doorbloeding van de huid.

anti aging

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De Craith Lab zuurstofbehandeling kan los worden gebruikt als boost voor je huid of als onderdeel van een andere huidverjongingsbehandeling. Hoeveel behandelingen je uiteindelijk nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je leefstijl. 

 

Benieuwd of de Craith Lab zuurstofbehandeling iets voor jou is? Wij adviseren je graag!

Benieuwd of de Craith Lab zuurstofbehandeling iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Romy, Maaike en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct een zuurstofBehandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies