Huidverjonging zonder plastische chirurgie

Craith Lab

passie voor jouw huid

Een goede huidbarrière is een must!

Nog meer dan altijd werd gedacht, heeft het milieu grote invloed op onze huid. Verontreinigende stoffen in het water en in de lucht laten hun sporen na, met als gevolg een slechte huidbarrière. Gelukkig kunnen wij met de revolutionaire producten van CRAITH LAB de schadelijke effecten en gevolgen van het milieu opvangen en corrigeren.


De revolutionaire producten van CRAITH LAB versterken de weerstand tegen huidveroudering en UV-stress, gaan ontstekingen tegen, beschermen de huid tegen radicalen van buitenaf en versterken je immuunsysteem en breken de radicalen zeer snel af.


CRAITH LAB werkt met revolutionaire producten waarbij drie verschillende lijnen zich op verschillende vlakken onderscheiden.


Let op! Deze producten zijn niet via de webshop verkrijgbaar, je kunt enkel bestellen via mail, telefonisch of het sturen van een appje!


CRAITH LAB BLUE LINE

De CRAITH LAB BLUE LINE is specifiek ontwikkeld voor de volwassen gestreste huid en de jeugdige huid. Deze lijn zorgt voor de juiste vocht- en vetbalans in de huid, met als mede-gevolg een vermindering van verstopte poriën en mee-eters.
Verzorgingsproducten voor de jonge huid

CRAITH LAB BLack line

De CRAITH LAB BLACK LINE is een speciaal ontwikkelde anti-aging verzorgingslijn die niet alleen ‘makkelijk’ is, want er hoeft niet langer gebruik gemaakt te worden van verschillende crèmes en serums, maar vooral zeef effectief. Daarnaast is hij niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen uiterst geschikt.
Verzorgingsprodcuten voor de rijpe huid

CRAITH LAB gold LINE

De CRAITH LAB GOLD LINE is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen. Huidverzoringsproducten vol met zeer hoogwaardige ingrediënten. Het doel van deze lijn is het beschermen van de huidbarrière, het bewaren van een rimpelloze huid en pre-agen van een mooie huid. In deze lijn bevindt zich ook het unieke ‘Signature’ product van CRAITH LAB. Welke is samengesteld uit zorgzaam geselecteerde en unieke werkstoffen.
Verzorgingsproducten tegen rimpels

CRAITH LAB voedingssupplementen

Als aanvulling op de unieke CRAITH LAB Blue, Black en Gold lijnen heeft CRAITH LAB ook unieke innovatieve voedingssupplementen ontwikkeld. 


Echte schoonheid komt immers van binnen!

We maken gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down