arrow_drop_up arrow_drop_down
huidverjonging

COUPEROSE BEHANDELING

Ga voor een egale en stralende huid zonder couperose

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

Rode wangen, zichtbare adertjes en gesprongen haarvaatjes. Ook al is couperose onschuldig en ongevaarlijk, het ontsiert je gezicht. En eigenlijk ben je dat zat! Bij MOOI Instituut kunnen we jou eenvoudig van je couperose afhelpen. In een paar behandelingen heb jij weer een egale en stralende huid!


In een flits van je couperose af!

Is het zo makkelijk? Ja, eigenlijk wel.


Tijdens een couperose behandeling maken we gebruik van de Cleo-Pro SSR laser. De lichtflitsen worden opgevangen door de hemoglobine in de adertjes en omgezet in warmte waardoor het adertje dicht smelt. Bij rosacea zien we ook de ontsteking verminderen. Bij deze behandeling kan er wel eens een reactie optreden als roodheid, zwelling of een warm gevoel. Een behandeling om de 3 weken voor 3 tot 5 behandelingen.


De behandeling is volkomen veilig en zeer doeltreffend bij veel verschillende huidtypes.


Daarnaast, als jouw huid dit nodig heeft, maken we gebruik van de coagulatie methode. Hierbij wordt via een heel fijn anti-allergisch, 24-karaats gouden naaldje een lage wisselstroom in het te behandelen bloedvat gebracht. Het bloedvaatje wordt dichtgeschroeid, zodat de huid weer egaal wordt. Ook deze behandelmethode is volkomen veilig en laat geen littekens achter.


wenkbrauwen verven

COUPEROSE WAT KUN JE ZELF DOEN?

Couperose is een deels erfelijke aandoening en komt het meest voor bij mensen met een lichte huid. Het ontstaat vooral bij mensen die veel buiten zijn en bovengemiddeld worden blootgesteld aan uv-straling. Als je gevoelig bent voor couperose kun je nooit helemaal uitsluiten dat het na een behandeling weer terugkomt.


Wel kun je op een aantal dingen letten om de vorming van nieuwe couperose te verminderen:


 • Wees matig met koffie en zwarte thee
 • Vermijd alcohol
 • Vermijd pittig eten
 • Vermijd de zonnebank
 • Gebruik altijd een dagcrème met uv-bescherming
 • Goed insmeren met zonnebrandcrème met hoge SPF, ook in de winter
 • Kies voor vaatversterkende voedingssupplementen

DE 5 VOORDELEN VAN ONZE COUPEROSE BEHANDELING

 •  Egalere huid
 • Vermindert roodheid
 • Geeft een frisse uitstraling
 • Geeft een egale teint
 • Gladde, gelijkmatige huid

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Gemiddeld heb je 3-5 behandelingen nodig om weer een egale en stralende huid te hebben. Helaas kan couperose weer terug komen, daarom raden wij aan om 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.


COUPEROSE EN JIJ!

Gezond, fit en fris! Zo zie zie jij er weer uit na een couperose behandeling. Dag roodheid, adertjes en spinnetjes, hallo stralende en egale huid!

Wil jij alle voordelen van een couperose behandeling ervaren?


Boek dan jouw couperose behandeling bij beautysalon MOOI Instituut.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Romy, Maaike en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

couperose behandeling inplannen?


We maken gebruik van cookies