LEKKER IN JE VEL, letterlijk en figuurlijk met

de Body greentouch massage

Schoonheidsspecialist

Body greentouch massage

ONTSPANNING IS DE VOEDINGSBODEM VOOR

EEN GEZOND LICHAAM EN MOOIE HUID

Schoonheidsspecialist

BODY greenTOUCH MASSAGE

Ontspanning is de voedingsbodem voor een gezond lichaam en een mooie huid 

Gestresst lichaam?

Onrust in je hoofd?

Spierklachten?

Slecht slapen?

Sta je moe op?

Concentratie gebrek?

de massage. ZEER ONTSPANNEND (DAARNA)

WANT HET IS PITTIG EN FIJN TEGELIJK

Zelfs als je gezond eet, goed slaapt, voldoende beweegt, goede supplementen slikt, blijven er up's en down's zitten in je uiterlijk, je hormonen, en vooral of je lekker in je vel zit of niet. je wil goed voor je lichaam zorgen, omdat je weet dat dit belangrijk is om mooi, vitaal en blij ouder te worden. 


Alles heeft te maken met de juiste balans.


Boek een Body Greenouch massage als dit belangrijk voor je is:

 

- Lekker in je vel zitten

- Voorkomen en verminderen van spierklachten

- Ontspannen van lichaam en geest

- Creëren van een betere balans tussen de alledaagse drukte en rust

- Kwaliteit van je leven verbeteren en vergroten
zo ziet een Body greentouch massage eruit 

Je ligt comfortabel toegedekt op een, indien gewenst verwarmde, wellness bank, wanneer we starten met een specifieke ademhalingssessie. De ontspannende muziektonen zorgen ervoor dat je gedurende 60 of 90 minuten in je eigen bubbel kun genieten van een volledige body touch massage. Letterlijk van top tot teen! Je lichaam start direct met ontspanning, herstel en verbetering. De intense beleving is helend voor body & mind.


De eerste behandeling duurt minimaal 90 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht nodig hebben. De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat, en het oplossen van problemen adviseren we een kuur van 10 behandelingen die minimaal één tot maximaal twee keer per week worden ondergaan.


De kleinste verhardingen en verklevingen in het spier,- en (huid)bindweefsel sporen we op. Tijdens deze Greentouch Body Treatment maken we deze met verschillende dieptemassage technieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren, het bindweefsel en raakt het weefsel sterk doorbloed. Een massagebehandeling of huidbehandeling als onderdeel van een Touch lichaamsmassage is daardoor veel effectiever dan een traditionele behandeling.


Wat zijn de voordelen van deze behandelmethode?

De huid wordt soepeler, de elasticiteit en collageen opbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen worden verwijderd.

De huid wordt ontgift, de doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd. Je lichaam én mind knappen er enorm van op.


Wij adviseren de Klassieke Body Greentouch voor het:

- Voorkomen en verminderen van spierklachten

- Cellulite, vochtophopingen en verklevingen verminderen of verdwijnen.

- Het versoepelen en verstevigen van de huid - 

- Ontspannen van lichaam en geest 

- Creëren van een betere balans tussen de alledaagse drukte en rust


De focus ligt op het verminderen van gevoelens van stress, het versoepelen van de spieren, pezen en gewrichten, het bevorderen van de bloedsomloop en stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. De klassieke Body Greentouch draagt zowel lichamelijk als geestelijk bij aan het behoud van een goede gezondheid.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om vrouwen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn en zonder zorgen te genieten van een stralende huid, energiek lichaam en volle haardos, zonder dat ze ‘tijd’ verliezen in hun leven!

De oprechte interesse, dat maakt MOOI Instituut zo bijzonder


''Wat ik heel prettig vind, is dat ze bij MOOI Instituut altijd oprecht geïnteresseerd in je zijn. Ook staat het hele team voor 100% achter hun product, ze zijn eerlijk en zeggen ook als iets voor jouw huid niet werkt. Geen commercieel geneuzel, hier krijg je eerlijk en deskundig advies''

Mirjam (47 jaar)

De tarieven:

30 minuten €60.00 (alleen te boeken bij een gezichtsbehandeling)

60 minuten €95.00

90 minuten €140.00


Zone lichaam (60 minuten) keuze uit:

rug, benen, billen, buik of armen of

rug, bovenarmen, buik of

rug, buik en bovenbenen


Start met ons vitaliteits programma voor nog meer resultaat

Tijdens de intake kunnen we de mogelijke verklevingen en stagnaties al vaststellen en daarop persoonlijk advies geven. Omdat jij je al bewuster bent van de invloed van gezonde leefgewoonten, geeft de combinatie van voeding, beweging, slaap en ontspanningspijlers uit ons vitaliteitsprogramma een nog mooier resultaat. (€48.50). 


Onderhoud 1 x per maand of 6 weken is optimaal om jouw huid gezond te houden.

Door het thuis ondersteunen met de body cups, bodyscrub en lotion, blijf je je huid stimuleren, net zoals de noodzaak van voldoende beweging voor een optimaal functionerend lichaam.


We introduceren deze behandeling in combinatie met een 10 rittenkaart. Waarbij je in een keer 10 behandelingen betaald en de 11e behandeling gratis krijgt.

Daarnaast ontvang je bij aanschaf van een rittenkaart 5% korting op de bijbehorende bodyproducten. (Scrub, lotion en de cups). Bij aanschaf de vegan detox i.c.m. de 10 rittenkaart, ontvang je een hormonaal consult t.w.v. €139 gratis.

VOOR DE Vrouwen die MOOI zichzelf zijn

arrow_drop_up arrow_drop_down