arrow_drop_up arrow_drop_down
Mesotherapie voor het haar

Beschermen van de huidbarrière is de absolute must!

Beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen,

ongeacht leeftijd of levensstijl

Het milieu gaat niet vriendelijk met onze huid om, wijzen de laatste wetenschappelijke studies uit. In de wereld van schoonheid en cosmetica heeft huidverjonging altijd op de eerste plaats gestaan. Echter zijn we schoonheid anders gaan bekijken, anders gaan benaderen en gaan verbeteren. Het beschermen van de huidbarrière is de absolute must!


Bescherm, maak gezond en laat stralen

Daarom zijn wij trots dat wij gebruik mogen maken van de producten van CRAITH LAB. Een label welke geen compromissen sluit, geen concessies doet en gebruik maakt van de beste ingrediënten. Beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl.

Welke schadelijke invloeden heeft het milieu op de huid?

  • Vlekkerige huid; de huid krijgt een mindere weerstand, omdat de huid barrière van de huid verzwakt.
  • Grauwe huid
  • Rimpels; doordat het milieu dagelijks vocht uit de huid onttrekt
  • Ontstekingen, welke eczeem kunnen vormen
  • Ziektes zoals Jessner en Lupus
  • Roodheid, van couperose tot rosacea
  • Pigmentvlekken

CRAITH LAB werkt met revolutionaire producten 

welke zich op verschillende vlakken onderscheiden 

BLUE LINE

De CRAITH LAB BLUE LINE is specifiek ontwikkeld voor de volwassen gestreste huid en de jeugdige huid. Deze lijn zorgt voor de juiste vocht- en vetbalans in de huid, met als mede-gevolg een vermindering van verstopte poriën en mee-eters.


Onze huid is constant in interactie met het milieu. Hierdoor heeft onze huid het moeilijker dan ooit. Door de natuurlijke werkstoffen in de BLUE LINE wordt de gevoelige jonge huid beschermt, de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd en worden ontstekingen in de huid afgeremd. Zo wordt de huidbarrière versterkt en krijgen vrije radicalen die in het lichaam komen en daarbij een reactie aangaan met zuurstof geen kans.black LINE

De CRAITH LAB BLACK LINE is een speciaal ontwikkelde anti-aging verzorgingslijn die niet alleen ‘makkelijk’ is, want er hoeft niet langer gebruik gemaakt te worden van verschillende crèmes en serums, maar vooral zeef effectief. Daarnaast is hij niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen uiterst geschikt.


Er wordt gebruik gemaakt van één enkel product, welke zich inzet op twee gebieden;


  1. Producten welke de huid beschermen tegen milieu invloeden.
  2. Anti-aging, waarbij collagenen en fruitzuren zorgen voor huidverjonging en huidverbetering.


Door gebruik te maken van geselecteerde collagenen in een hoog geconcentreerde en zuivere vorm, wordt de huidbarrière sterker en worden de kleine deeltjes die de huid binnendringen geabsorbeerd. Tevens versterkt de weerstand tegen huidveroudering en UV stress.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

MEER INFORMATIE OVER het beschermen van de huidbarrière

OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.
We maken gebruik van cookies