Schoonheidsspecialist

In 2 uur een aangescherpte

huid & leefstijl routine

HUIDSCAN, HUIDVERBETERENDE BEHANDELING van 90 minuten EN VERZORGINGS PRODUCTEN VOOR THUIS, 

met natuurlijk ALLE RUIMTE VOOR VRAGEN

Wat is de leeftijd
van je huid?

Regel je beauty & leefstijl routine

Word Mooier, gezonder
& blijer

Voor wie?

  Deze korte, intensieve en inhoudelijke huidscan, intake, een op maat gemaakt huid-hormoon en leefstijladvies, een huidverbeterende behandeling van 90 minuten inclusief producten voor thuis gebruik is gericht op 35+ vrouwen die hun huid, haar en lichaam duurzaam willen verzorgen met simpele huid en leefstijl routines.

  Voor een glow op hun huid, voller haar, een oersterk lichaam en blije hormonen.


  Laagdrempelig, duurzaam en gegarandeerd resultaat.


Mooi jezelf

Je bent hier omdat je waarschijnlijk niet tevreden bent over iets.

Je uiterlijk, een gebrek hebt aan energie of misschien hormonen die haperen.


En niet snapt hoe je ondanks je gezonde huid-en leefstijl gewoontes je zo snel verouderd, in gewicht aankomt of een dunner wordende haardos krijgt.


Tijd om dit aan te pakken. Tijd om beter te worden. Om mooi ouder te worden. Maar dan wel op een natuurlijke manier, duurzaam en doelgericht.


In deze intensieve meet & treat zoomen we in op de enige juiste volgorde van prioriteiten voor het verbeteren van je innerlijke en uiterlijke gezondheid.


Het grootste verschil tussen deze intake incl. behandeling en een ander aanbod?

Inhoud. Geen "veelbelovende wonder crèmes, rigoreuze peelings of chirurgische ingrepen. Laat staan dat je nog geloofd in het ‘natuurlijke’ botox effect, waarbij je er na verloop van tijd toch ineens niet meer uitziet als jezelf.


Gewoon precies dat wat voor een mooi uiterlijk zorgt: Een kloppend beauty ritueel, simpele leefstijl routines met gegarandeerd resultaat.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om vrouwen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn en zonder zorgen te genieten van een stralende huid, energiek lichaam en volle haardos, zonder dat ze ‘tijd’ verliezen in hun leven!

HET GEEFT ME RUST!

‘Vroeger was ik altijd aan het zoeken naar passende crèmes en speciale treatments, nu hoeft dat niet meer en dat geeft me zo’n rust! Ik weet: op deze verzorgingsproducten kan ik blind vertrouwen en de hele productlijn is prettig. En daarnaast; met middelen als botox weet je nog helemaal niet wat de langetermijneffecten zijn. Het is een natuurlijk product en aangezien je maar één lichaam hebt waar je het je hele leven mee moet doen, vind ik dat een hele fijne gedachte!

Manon

Inhoud Beauty & Health

 • Met onze professionele uitgebreide OBSERVE huidscan analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
 • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. En preventief je huid kunt beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk. 
 • Kun je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans. 
 • We voeren een verbeterende huidbehandeling bij je uit, afgestemd op je huid, lichaam en geest van 90 minuten.
 • Ontvang je Micelair Reiniging, Black collageenserum, Black dag/nachtcrème, schuimmasker en Black gekleurde dagcrème, Supplementen collageen innervit (voldoende voor 3 maanden), Omega 3 olie, Magnesium bisglycinaat en Gebufferde vit.C voor thuisgebruik t.w.v. €695,-.


Je gaat dus naar huis met een complete totaal aanpak. 


Als cadeau ontvang je ook de 10 gouden tips van huid, hormoon- en huid specialist Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een vitaal lichaam te krijgen en je hormonen in balans te houden.


Dit allemaal nu voor    € 899

AAN HET EIND VAN DE Beauty & Health
HEB JE ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

 • Het raarste geheim voor het opbouwen van een stralende huid, gezond lichaam en blije hormoonhuishouding
 • Hoe jij een verbetering van je huid en leefstijl aanpakt
 • De allerbelangrijkste vraag die je als 35+ vrouw moet kunnen beantwoorden (en vrijwel niemand is überhaupt bezig met deze vraag). Zodra je antwoord weet vertraag je de veroudering van je huid, haar en je lichaam op een natuurlijke manier.
 • 20% van de vrouwen weet hoe ze voor 80% verbetering van haar innerlijk en daarmee dus haar uiterlijk moet zorgen. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar tot die 20% behoort. (hint: het heeft iets te maken met leefstijl).
 • De meest gemaakte fout waardoor het vrouwen vrijwel nooit lukt om stralende huid, energiek lichaam op te bouwen. Terwijl een paar kleine leefstijl aanpassingen al een enorm verschil kunnen maken in hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt.

VOOR DE Vrouwen die MOOI zichzelf zijn