arrow_drop_up arrow_drop_down
Schoonheidsspecialist

ANTI-AGING

het beste moet nog komen

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Wil je graag een stralende en frisse huid?

Dat kan ook zonder botox en fillers

We willen allemaal graag oud worden, maar als het even kan zonder rimpels, wallen en alsmaar slapper en doffer wordende huid. 

Feit is alleen dat onze (vaak te) drukke en stressvolle levens wel degelijk hun sporen achterlaten. Blijft over botox, fillers of een chirurgische ingreep. Toch? Kan, maar dat hoeft niet. Je kunt je huid ook op een natuurlijke manier een waanzinnige boost geven.


Maar hoe dan?

Wat voor de een perfect werkt, hoeft niet hét wondermiddel voor de ander te zijn. Ook het hebben en houden van een mooie, stralende huid is maatwerk. Dat komt deels doordat we genetisch van elkaar verschillen, maar ook doordat we er allemaal een andere levensstijl op nahouden. Om te weten welke behandeling(en) of verzorgingsproduct(en) het beste bij jou passen, kun je gratis een uitgebreide huidscan met bijbehorend advies bij ons aanvragen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van huidverjonging kunnen we op die manier een passend plan van aanpak maken.

 

Ben je nieuwsgierig naar onze anti-aging behandelingen? Hieronder leggen we ze één voor één aan je uit.

MAAK KENNIS MET ONZE anti-aging BEHANDELINGEN

UITGEBREIDE 

HUIDSCAN

Wil jij weten hoe je jouw huid topconditie brengt én houdt? Doe dan gratis onze huidscan en ontvang een behandelplan op maat, aangevuld met doe-het-zelf tips op het gebied van voeding en leefstijl. Zo kun je direct aan de slag voor een blijvend resultaat.


huidverjonging

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

Je gezicht masseren: waarom zou je? Door het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid te masseren, raakt je huid niet alleen beter doorbloed, ook de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en verklevingen worden tegengegaan. Het resultaat: een soepelere, strakkere huid. Do we need to say more?
anti aging

ZUURSTOF BEHANDELING


Zuurstof is van levensbelang, helemaal voor je huid. Niet zo vreemd dus dat je met een beetje extra (pure) zuurstof een enorm verschil kan maken. Om die reden zijn we weg van de Craith Lab zuurstofbehandeling. Je kunt hem los inzetten of als onderdeel van een andere huidverjongingsbehandeling.
Huidverjonging zonder plastische chirurgie

CRAITH LAB - BLACK LINE - 

DÉ EASY ANTI AGING

Deze compacte, no nonsense verzorgingslijn doet precies wat hij beweert te doen: je huid beschermen, verzorgen én ontgiften. En dat zowel van binnen als van buiten, want naast een handvol krachtige verzorgingsproducten is de lijn aangevuld met kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Wat je noemt een perfect een-tweetje.
anti age

LEGEND TRILIPO

RADIOFREQUENTIE


Of je het nu wilt of niet: met het ouder worden neemt de productie van collageen af en dat zie je. Met de Trilipo brengen we dat proces niet alleen tot stilstand, maar draaien we het ook een flinke tik terug. En dat terwijl je lekker even uitzoomt.
Huidverjonging zonder plastische chirurgie

LEGEND VOLUDERMRimpels, verslappingen en littekens: de een draagt ze met verve, de ander heeft er moeite mee. Beiden zijn oké. Behoor je tot die laatste categorie en wil je d’r werk van maken zonder snijden en spuiten? Dan is de Legend Voluderm wellicht iets voor jou.
anti age

LEGEND GEFRACTIONEERDE RADIOFREQUENTIE BEHANDELING

Toegegeven, het is een hele mond vol: Legend Gefractioneerde Radiofrequentie. Je mag de naam dan ook meteen weer vergeten. Onthoud maar gewoon dat dit dé manier is om op een nauwkeurige, natuurlijke en pijnloze wijze af te rekenen met verwijde poriën, rimpels en striae.

ULTRALIFT 

De beautywereld heeft er een nieuwe favoriet bij: de Ultralift. Met deze techniek lift je de contouren van je huid in drie gemakkelijke stappen. En dat zonder plastische chirurgie of andere, maar gewoon met behulp van je eigen vernuftige lichaam. Hoe mooi wil je het hebben? 


huidverjonging

SSR LASER

Wist je dat je huid je grootste en zwaarste orgaan is? Een beetje extra zorg en aandacht kan zodoende geen kwaad. Met de SSR Laser laad je de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor ze weer op volle kracht gaan werken. En dat zie je!Schoonheidsspecialist

CRYO-T SPRAY

Een beetje koud, maar wel lekker. Zo laat de Cryo-T Spraybehandeling zich het beste omschrijven.  Deze waanzinnige boost voor je huid duurt slechts een paar minuten – ofwel, vijf keer even heel diep ademhalen en het is alweer voorbij – en wordt ingezet als ondersteuning van andere huidverjongingsbehandelingen.

Hulp nodig met kiezen? 

Vul de intake hieronder in (duurt 3 minuten)
 Je ontvangt dan binnen 24 uur advies op maat van ons. Indien nodig en gewenst plannen we een korte call met je in.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Ja maar, wie zijn jullie eigenlijk?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

‘Inmiddels gebruik ik !QMS alweer een paar jaar en kan oprecht zeggen: dit is voor mij de nummer 1 in huidverzorging. Mijn huid is zacht, heeft een mooie, egale teint en straalt! Toch is het niet alleen het product !QMS, die behandelingen kun je op wel meerdere plekken in Nederland krijgen. Het gaat mij vooral om het totaalpakket wat Mooi instituut aanbiedt.


Kitty denkt bijvoorbeeld ook met je mee in gezonde voeding. Ze geeft zoveel tips: elke keer dat ik bij haar ben, leer ik weer iets nieuws over hoe ik mijn huid nog beter kan ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat de behandelingen daarom zo goed werken. !QMS en MOOI instituut zijn een gouden combinatie.’

Esmeralda Kortweg

Meer informatie over Anti-Aging of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Huidscan en nulmeting

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s met de Observe500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zon schade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.
ook voor mannen

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid en stralende huid.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdige veroudering aan pakken, door het proces te vertragen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

Het effect van een huidverjonging Behandeling

Voor 6 maanden behandeling

Na 6 MAANDEN BEHANDELING

Behandeling !QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

VOOR DE 1E BEHANDELING

RESULTAAT NA DE 1E BEHANDELING

Behandeling !QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

De voordelen van een anti-aging behandeling

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je huid meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.

Een gezonde en 

stralende huid

Je huid straalt en ziet er gezond uit. Weg dus met rimpels, verslappingen, een vale huid en wallen.

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een gezondere en stralende huid.

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

MOOI Instituut is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

huidverjonging Behandeling inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en België die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies