Kom van die vermoeide blik af, zonder operatie!

Kom van die vermoeide blik af, zonder operatie!

Je stapt na een nacht goed slapen uit je bed, kijkt in de spiegel en wat zie je? Een vermoeide blik, nu al! En dat terwijl je toch echt op tijd naar bed bent gegaan. Hangende oogleden en wenkbrauwen, donkere kringen, wallen en rimpels rond de ogen kunnen zorgen voor een vermoeide blik. Gelukkig kunnen we hier iets aan doen, zonder operatie! Zodat ook jij er weer fris en uitgerust uitziet.

Hangende oogleden en wenkbrauwen

Als je wat ouder wordt kun je te maken krijgen met hangende oogleden en wenkbrauwen. Het bovenooglid hangt hierbij verder over het oog dan normaal. Ook de wenkbrauwen kunnen wat gaan zakken. Je krijgt hierdoor een ouder uiterlijk en een vermoeide blik. Tevens kun je te maken krijgen met klachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen.

Wallen en donkere kringen

Wallen onder je ogen zijn hét beeld van vermoeidheid. Wallen ontstaan niet alleen door slaapgebrek, maar ook het eten van de verkeerde voeding. Het dus voor het reduceren van wallen is het van belang een goed eet- en slaappatroon aan te houden. Echter is dit niet altijd voldoende om wallen te laten verdwijnen.

Rimpels

Rimpels rondom de ogen geven niet alleen een verouderde, maar ook een vermoeide blik. Het ontstaan van rimpels een natuurlijk proces. En dit proces vertragen wij uiteraard maar al te graag!

 Maar we kunnen er wat aan doen!

Gelukkig kunnen wij je helpen om van je vermoeide blik af te komen. Begin met een gezond voedings- en beweegpatroon, hydrateer jezelf voldoende en bescherm je huid goed tegen de zon. Reduceer stress en zorg daarnaast voor voldoende nachtrust, lees bijvoorbeeld in deze blog waarom slapen een echte mooimaker is!

Daarnaast kunnen wij met een combinatie van verschillende behandelingen zoals de Ultralift, de bindweefsel massage en de collageen booster zorgen voor een natuurlijke facelift. Een facelift zonder operatie en dus ook geen littekens!

Wil je weten met welke combinatie van behandelingen wij jou kunnen helpen om van je vermoeide blik af te komen? Meld je dan hier aan voor een gratis huidscan!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
We maken gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down