arrow_drop_up arrow_drop_down
Meten = weten
17 juli 2020 

Meten = weten

Ben jij ook benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? Met onze uitvoerige en gratis huidscan kunnen we de diepere huidlagen analyseren en zo kunnen we de te verwachten huidproblemen in kaart brengen. Veel huidcondities vinden hun oorsprong in de diepere lagen van de huid en zijn moeilijk te observeren met het blote oog. De huidscan is dus de eerste stap naar een mooiere en betere huid.

Wat doet de huidscan?

Bij de huidscan wordt er via een speciale lichtbronnen een aantal foto’s van de huid gemaakt. Doordat met verschillende lichtsoorten foto’s worden genomen, kunnen onder andere de structuur, huidlijnen, talg en pigment duidelijk worden weergeven. Hierbij worden de onderliggende huidlagen in kaart worden gebracht en kan er schade worden opgespoord, welke nu nog niet aan het huidoppervlak zichtbaar is. Denk hierbij aan pigmentvlekken, rimpels en gesprongen adertjes. Het grote voordeel hiervan is dat we direct aan deze schade kunnen werken, zodat deze niet of veel minder tot uiting komt.

Waarom zou je een huidscan laten doen?

Wil je ook een zo mooi mogelijke huid hebben, naargelang je ouder wordt en is je huid je lief? Met de huidscan weten we precies welke behandelmethode en welke producten optimaal aansluiten op de behoeftes van jouw huid. Tevens kunnen we tijdens het behandeltraject analyseren of de huid ook daadwerkelijk verbetert en eventueel de behandelmethode en producten tijdig aanpassen.

Hoe gaan wij bij Trends&Lifestyle te werk?

Na een warm ontvangst met kopje koffie of thee en een heerlijke gezonde lekkernij, hoor ik graag van jou wat jouw wensen zijn en waar wij jou bij kunnen helpen. Hierna zullen we met onze uitgebreide huidscan 6 foto’s maken van jouw gezicht. Zo geeft de scan een zeer uitgebreid en precies beeld van jouw huid en dus ook de diepere lagen welke we met het blote oog niet kunnen zien.

Daarna stel ik een product-, behandel en leefstijl plan voor je op, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Zo weet jij precies wat je stap voor stap kunt doen om je huid mooi te houden of zelfs te verbeteren. Natuurlijk leg ik je uit wat je mag verwachten, welke tijdsinvestering er nodig is en wat de kosten zijn.

Zo weet je precies wat voor jou persoonlijk het beste resultaat geeft voor nu en op de langere termijn. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk! En als extra cadeau ontvang je mijn 10 gouden leefstijl tips. Alleen deze tips zorgen er al voor dat jij er stralender uitziet, je energieker en blijer voelt!

Nog even alles op een rij!

Wat maakt de scan zichtbaar:

 • Huidveroudering zoals rimpels of huidverslapping
 • Huidschade door zonlicht
 • Verstopte poriën
 • De mate van talgklierproductie
 • Pigmentstoornissen
 • Dunne, kwetsbare, gevoelige huid
 • Verhoornde huid
 • Textuur van het huidoppervlak
 • Huidirritatie
 • Roodheid, couperose en rosacea
 • Verminderde bloedcirculatie

De belangrijkste voordelen van de huidscan zijn:

 • Gedetailleerde weergave van de huid
 • Huidproblemen kunnen vroegtijdig worden aangepakt
 • Het analyseert of de behandelmethode/producten aanslaan

Wil jij weten hoe je je huid van top tot teen kunt verbeteren? Klik dan hier en we nemen contact met je op voor het inplannen van de huidscan! Heb je nog vragen, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies